Ръководни органи

СПОДЕЛЯНЕ ЧРЕЗ ......
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Областен комитет

Председател на областния комитет на ВМРО-БНД в област Пазарджик. Стефан Балабанов е роден в гр.Пещера на 20.08.1962г.Магистър по педагогика от ПУ П.Хилендарск гр.Пловдив и магистър по корпоративна сигурност от УНСС гр.София.20 години служи в МВР, като редови служител, началник на РУП, нач.сектор криминална полиция.Бил е втори секретар на посолството на РБългария в Украйна.5г.е зам.кмет на община Пещера.В момента е зам.министър на МВР.

Заместник председател на областния комитет

Георги Коприщенов е роден на 05.06.1989 година в Пазарджик. Завършва средното си образувание в ЕГ Бертолт Брехт със засилено изучаване на френски и английски език. Завършва висшето си образование като строителен инженер, специалност Водоснабдяване и Канализация. Занимава се с частен бизнес в сферата на интериорния дизайн от 2006 година. Хобито му е туризма. Изкачил е множество върхове и през 2017 година получава значка покорител на планинските първенци от БТС.  Редовен участник в Леденото хоро в Калофер на Йордановден. Свири на гайда. Председател на Общинската организация на ВМРО в Пазарджик и заместник председател на Национален Младежки Комитет на ВМРО, отговарящ за район Тракия. Общински съветник в община Пазарджик.

Заместник председател на областния комитет

Д-р Николай Йорданов Пенев е роден през 1969г в семейство на учители. През 1993 година завършва Медицина  в МУ- Пловдив,а от следващата работи като  лекар-селски консултативен кабинет към Общинска Болница – Пещера. От 2000г работи като Общопрактикуващ лекар и през  2006г придобива специалност по Обща медицина. През 2009 завършва втора магистратура по Здравен мениджмънт , от 2017г. придобива специалност по Гастроентерология и работи и като такъв. От 2017г председател на местната Общинска структура на ВМРО-БНД.  От листата на ВМРО-БНД избран за общински съветник в два последователни  мандата, а от 2019г Председател на Общински съвет – Пещера. Има син, професионално наследил традицията.

Секретар на областния комитет

Кузо Георгиев Божинов е роден 1975 година. Женен с три деца. Притежава висше икономическо образование. Магистър по счетоводство и одитинг на публичния сектор от Стопанска акадения „Д.А.Ценов” гр. Свищов и бакалавър по Аграрна икономика от Икономически университет –Варна. Работил като организатор нормиране и счетоводител в БДЖ, Началник отдел обществени поръчки в община Пловдив, собствен бизнес, Организатор производство в Костал Българи. В момента е Заместник председател на общински съвет Септември  и Областен организатор на ВМРО за област Пазарджик.

Касиер на областния комитет


Димитър Иванов Дудов е роден на 23.07.1987 г. в град Пазарджик. Завършва средното си образование в Езикова Гимназия „Бертолт Брехт“ с профил немски и английски език. Изучава информатика в Бургаски свободен университет. От 2006 година се развива професионално в сферата на компютрите и информационните технологии, внедрявайки специализирани софтуерни продукти в машинно производство на мебели за домашно, търговско и професионално обзавеждане. Родолюбец, семеен, горд баща на две момичета. Димитър Дудов е член на младежката организация на ВМРО от 2014 година насам.

Член на областния комитет

Д-р Ганка  Петрова Василева  е родена през 1961 година и през 1983 година завършва стоматология в МА-София. От същата година практикува в Пещера като лекар по  дентална медицина. Майка на две  момчета. През 2017г избрана за заместник председател на ВМРО-БНД – Пещера. От 2019г избрана за Общински съветник в Пещера.

Член на областния комитет

Христос Борисов Рамбов

От град Брацигово. Завършил Пловдивската духовна семинария.

Член на областният комитет

Татяна Борисова Попатанасова е родена на 22.03.1979г.
Висше образование – педагог. В момента е учител  в детска градина 

Член на областният комитет

Лъчезар Василев Риков

е роден 1963 г. През 1985 година завършва  ЛГИК „Н.Крупская” гр. Санкт Петербург със специалност  Библиотековедение и библиорафия – степен магистър. 2000 година завършва ВТУ „Св. Св. Кирил и Методи” със специалност финанси и кредит- степен магистър.  Има над 30 годишен стаж в сферата на културата и библиотекарството. В момента работи като директор на РБ „Н.Фурнаджиев” град Пазарджик.

Областна контролна комисия

Член на областната контролна комисия

адвокат Петър Георгиев Мулешков е роден през 1960г. в град Панагюрище в семейство на шофьор и счетоводителка. 

 Завършва с пълно отличие и златен медал „Техникум по оптика“ в град Панагюрище. Завършва с отличие Школата за запасни офицери в град Плевен, и служи в Щаба на Втора армия – град Пловдив.

През 1985 година е награден със златен медал за отличен успех като студент в ПУ“Паисий Хилендарски“-Пловдив.

Има магистърски специалности: „Право“, „Преподавател по български език и литература“, „Преподавател по руски език“, както  и „Актьорско майсторство и режисура“.

 Автор е на „Помагало по български правопис“.

 Работил е на различни обществени длъжности и като инспектор и дознател в РУ на МВР-Панагюрище в момента е адвокат и общински съветник

 Женен – със съпруга учителка по математика, син, дъщеря и две внучета.

Член на областната контролна комисия

доктор Николай Стефанов Лазаров е роден 18.02.1965г. Притежава висше медицинско образование от Медицински Университет Пловдив. Лекар със специалност ,,ДокторТрудова Медицина,,. В момента завежда Служба Трудова Медицина.

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703