Веселинов преди вота на недоверие: Ще разчитаме на хората, които поставят националния интерес над моментната емоция

0 0
Read Time:46 Second

Ще разчитаме на хората, които поставят националния интерес над моментната емоция. Това заяви пред журналисти минути преди гласуването на вота на недоверие депутатът от ВМРО/Обединени патриоти Искрен Веселинов, цигиран от „Новини.бг“. 

Протестът ни притеснява и смятаме, че трябва да се чуят голямата част от желанията им. Трябва да има дебат за желанията за машинното гласуване – аз съм противник, смятам, че не е ефективно гласуване. Готов съм да преосмисля позицията си и да подкрепя протестиращите, каза още той по темата за протестите. 

Длъжни сме да откликнем на определени настроения в обществото, дори когато не са на голяма част от народа, допълни депутатът от ВМРО.

Предполагам утре или други ден ще имаме цялостна визия за промените в кабинета, разкри Веселинов. 

ГЕРБ имат най-много гласове – над 1 млн души. Те първи трябва да излязат с визия, която ние да коментираме, завърши Искрен Веселинов. 

Видео >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

КНИГИ БЕЗ ПАРИ

ВМРО в община Септември организира инициативата КНИГИ БЕЗ ПАРИВсяка книга е безценна и написаното в нея е знание, което чака да достигне до човека, който има интерес точно от това знание.Местните патриоти са определили кът пред клуба на ВМРО в град Септември със свободен достъп за безплатни книги. Воеводите призоват всеки, […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703