Искрен Веселинов: Обединени патриоти няма да подкрепят ветото на президента на Закона за МВР

0 0
Read Time:53 Second

От трибуната на Народното събрание съпредседателят на Обединени патриоти и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов заяви, че групата няма да подкрепи ветото на президента.

Водени сме от трайно наше убеждение, още от 2015 г. НСО не трябва да съществува или поне не в този вид. Ние смятаме, че тази структура, която е наследник на комунистическото УБО, е изключително рядко явление за нормалния свят и няма място в нашата демократична държава. Не може едни елитарни структури да охраняват част от населението, а именно висшата политическа класа. Нормално е МВР да се занимава с охраната на всички лица. Трябва да скъсаме с тоталитарното минало, категоричен бе Веселинов.

В дуплика към Красимир Янков от БСП Искрен Веселинов заяви:

Ние сме се допитали до специалистите, за да формираме мнение. Ние сме против порочната система за един тип лица да има привилегии, ако щете нови мерцедеси за един кръг от хора. Стига привилегии! Това е нашето мнение. НСО може спокойно да работи като дирекция в МВР без да има привилегии и специално положение за определен кръг лица.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВМРО категорични: Безплатна детска градина за всички деца!

Въвеждането на задължителна детска градина от 4-годишна възраст не трябва да става за сметка на допълнителна социална помощ за определени групи деца. Това поставя в неравностойно положение работещите родители и опорочава идеята на ВМРО за задължителна безплатна градина за всички българчета, която е още от 2015 г. Реакцията на депутатите от […]

Може да ви хареса ....

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703