Джамбазки размаха пръст на ЕК за утопията с нелегалните мигранти и защитата на границите

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

За да има отворени вътрешни граници, трябва да има строго охранявани външни граници на ЕС, заяви българският представител в ЕП

Евродепутатът Ангел Джамбазки отправи критика към Европейската комисия относно охраната на външните граници на Европейския съюз и отказа за приемане на някои страни, включително България, в Шенгенското пространство.

От изказването на българския политик пред колегите му в Европарламента стана ясно, че той настоява евролидерите да не отричат истината, че проблемите с външните граници е довело до затварянето на вътрешните такива заради кризата с коронавируса.

ЕК се провали по темата „Охрана на границите“, с напълно неадекватното си, абсолютно необяснимо поведение, принуди националните правителства да вземат отделни мерки и да затварят вътрешните граници една след друга. Една голяма част от Вас, така и не разбрахте, че за да има отворени вътрешни граници, трябва да има строго охранявани външни граници. Няма как да защитавате двете тези едновременно, няма как да искате стотици хиляди нелегални имигранти да идват тук, необезпокоявани и да имате сигурни вътрешни граници. Това не може да се случи! Това е утопия и Ви го доказа и ситуацията с паниката и истерията покрай тази криза, каза Джамбазки.

Евродепутат от ВМРО настоява:

Още повече, не може да не се спомене и абсолютно безотговорното поведение на правителствата на Холандия или сега Нидерландия, на Германия, които заради вътрешните си проблеми държат Румъния, България, Хърватия, Кипър извън Шенгенското пространство. Това е лицемерие, двоен стандарт и трябва да бъде сложен край.

Видео >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Красимир Каракачанов потвърди ангажиментите на страната ни към мисиите на НАТО и проектите за инвестиции в отбраната

Видеоконферентна среща на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО се проведе на 17 и 18 юни 2020 г. От българска страна в нея участва заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Срещата започна със заседание на Северноатлантическия съвет. Министрите на отбраната обсъдиха въпроси, свързани […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703