Уважаеми пазарджиклии, честит празник на град Пазарджик!

0 0
Read Time:54 Second
Стефан Балабанов- Председател на областния комитет на ВМРО-БНД Пазарджик

Уважаеми пазарджиклии, честит празник на град Пазарджик!

На 21 май честваме  деня на светите равноапостоли Константин и Елена, който се отбелязва и като ден на град Пазарджик. Предвид извънредната обстановка, в която живеем всички Ви пожелавам на първо място крепко здраве на вас и вашите семейства.

Нека да си припомним, че имената на светците император Константин и неговата майка се свързват с новото начало и свободата, която получава християнството през неговото управление.

Затова нека както свети император Константин с вяра е устоявал и побеждавал, така и всички вие да преодолявате трудностите и да жънете победи във всяко поприще! Нека както след жестоките гонения идва свободата и разцвета, така и вие да се справите с трудностите на сегашните ограничения и скоро отново да живеете щастливо и съзидателно!

Пожелавам Ви както царица Елена е открила светия кръст Господен, който ни носи вяра и здраве така и всички да открием скоро пътя към изцелението и преодоляване на надвисналата опасност!

Нека покровителите на града да ви пазят и закрилят!

Честит празник пазарджиклии!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВМРО: Обещахме и намалихме ДДС в туризма на 9%. Това е спасението за най-засегнатия сектор в икономиката

Ваучерите за почивка в България също бяха част от нашите мерки за справяне с икономическата криза, които предложихме още в края на март. Радваме се, че коалиционните ни партньори в „Обединени патриоти“ и мандатоносителите от ГЕРБ приеха нашите мерки, макар и не в мащаб, който ни се искаше, за да бъдат […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703