Александър Сиди за мерките на ВМРО за възстановяване на икономиката

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

От първите дни на кризата ние от ВМРО предложихме наш пакет от икономически мерки. Но явно политиците си говорим през медиите, а не помежду си. Каквото и да предложихме тогава се оказа, че то беше прието от правителството като мерки за икономиката. Хората останаха с впечатление, че това са мерките на ГЕРБ, а в крайна сметка това са мерките на правителството, което е коалиционно, в него участват ГЕРБ и Обединени патриоти.

Това заяви в ефира на ТВ Европа народният представител от ВМРО в ПГ Обединени патриоти Александър Сиди, като напомни за предложението на патриотите, което е факт, за кредитната ваканция.

Като предложихме тази мярка първите думи на финансовия министър бяха, че няма как да се случи, но после след настояване на Европейската банка и на БНБ се оказа, че е възможно и бе прието от правителството, обясни той.

Сиди посочи също за предложението на ВМРО за отваряне на парковете – което е също факт от началото на тази седмица. Народният представител напомни за позицията на колегата му депутат д-р Поповски от ВМРО, който излезе с настояване да се възстановят ин витро процедурите, което също е било възприето.

Мерките, които предлагаме, са с цел да облекчим българския бизнес. Правим кампания „Изберете българското“. Искаме да накараме търговските вериги да продават повече българска стока от родни производители. Искахме да бъде спиран вноса на сезонни плодове и зеленчуци, зад а може да се продава българската стока, изброи Александър Сиди.

Вижте целия разговор във видеото >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ангел Джамбазки: От ВМРО настояваме да се върнат КПП-тата за циганските махали

От ВМРО даваме разумни предложения. Но има и политически мародери, които се опитват да извличат полза от извънредното положение. С тези думи евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки започна своето изявление в социалната мрежа. В България мерките в началото бяха добри и доведоха до добър резултат. Ние ги подкрепяхме и […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703