Красимир Каракачанов: ДПС за пореден път прави опит да вмени вина на България

0 0
Read Time:41 Second

Кому е нужно народен представител, избран в Република България, да се опитва да вменява вина и да прави внушение в обществото, че България е участвала в геноцид срещу евреите. Защото такова внушение прави депутатът от ДПС Ибрямов. Въпросът му е тюрлю-гювеч от неверни неща.

Това заяви вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов от трибуната на 44-ото Народно събрание по време на парламентарен контрол в петък, 21 февруари 2020. Той отговори на въпрос на народния представител Джейхан Ибрямов.

България е единствената европейска държава, която не допуска българските граждани от еврейски произход да бъдат депортирани, каза Каракачанов.

Не знам защо се опитва да се омаловажи този факт и който го прави, какъв дивидент очаква да получи. Емоционален съм, защото това е клевета срещу българската държава и българската армия, заяви още министърът на отбраната.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

3 март (вторник), 12.00 ч., Беклемето - Честване на 142 г. от Освобождението

На 3-ти март ние, българите, честваме 142 години от Освобождението на България от близо петвековното турско робство и възстановяването на свободната българска държава. На 3 март 2020 г. ВМРО – Троян кани всички родолюбиви българи от Ловешка област и страната да се качим на Арката на свободата на Беклемето да почетем […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703