Красимир Каракачанов: Крайно време е като българи да се спасяваме заедно, а не поединично

0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

ВМРО предлага да се ограничава вносът на селскостопанска продукция от чужбина във времето, когато на пазара излиза българска продукция

Крайно време е като българи да се спасяваме заедно, а не поединично, заяви в предаването „Лице в лице“ по БТВ вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той обясни какви са идеите на ВМРО за възраждането на българското производство и подкрепата на българските производители в селското стопанство. Едно от предложенията е да се ограничава вносът на селскостопанска продукция от чужбина във времето, когато на пазара излиза българска такава продукция.

По думите му мерките, които предлага за земеделието, не са популистки. Земеделието и туризмът са едни от най-основните браншове,трябва да вземем мерки и да ги подпомогнем, посочи той. Затова и Каракачанов обяви начинанието „Българско лято 2020“.

Българският туризъм да се обърне към българския гражданин, с приемливи цени и качествена услуга, призова той.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обвини социалистите, че спекулират с темата за подслушването. Изказването му бе заради това, че левицата атакува в Конституционния съд достъпа на МВР до телефоните на гражданите.

По темата за сигурността по време на извънредното положение се спекулира, посочи той.

Каракачанов изтъкна, че целта на занятието не е да се наблюдават хората и да се подслушват, както се опитвали да внушават от БСП.

По целия свят в този момент по един или друг начин са ограничени правата на хората, посочи вицепремиерът.

БСП като няма какво да предложат на обществото, се чудят с какво да се заяждат, каза още Красимир Каракачанов.

Каракачанов обясни, че е против левицата да действа популистки по въпроса и за проектите за модернизация на армията.

Парламентът е решил 2017 г. обществени поръчки за бойни кораби и бронирани машини, двата проекта са гласувани от парламента. Не предстои да бъдат плащани, защото процедурата е в ход, още няма договори. До края на годината сигурно ще приключи, но плащането е за 6 г. разсрочено за корабите и 9 г. за бронираните машини, добави вицепремиерът. В момента техниката е над 30 г. Ако не се погрижим за нашата отбрана, няма кой да го направи. Аз съм против от един популизъм да разпуснем армията, понеже опозицията така е казала.

Аз съм министърът, който е продал най-малко имоти на министерство на отбраната, каза той в отговор на въпрос. Моята идея е върху военните имоти да се построят жилища за военнослужещите, подчертава вицепремиерът и министър на отбраната.

Какво, да разтурим армията и полицията, защото опозицията се чуди какво да измисли, възмути се Каракачанов по повод на идеите заради кризата да се ограничат разходите за ново военно оборудване. Процедурата замръзна, преговори не се водят заради пандемията, посочи Красимир Каракачанов.

Като започна да получавам заплата, ще си платя глобата, заяви вицепремиерът Каракачанов в началото на предаването. Той каза, че глобата му за това, че бе седнал на пейка в градинката срещу военното министерство е 300 лева.

На хората им омръзва да стоят затворени, но както за гражданите има санкции, така и за вицепремиера има санкции, коментира Каракачанов.

Целия разговор гледайте във видеото >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Искрен Веселинов: Апелът е при отхлабване на мерките да има съзнание и отговорност

Коалиционният съвет обсъди ефекта от наложеното извънредно положение и мерките за овладяване на здравната и икономическата криза. На този етап здравната система има необходимите резерви, ние трябва да се стремим да държим нивото на заболеваемост на такова равнище, че то да може да бъде поето от капацитета на здравната система. Това […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703