Ангел Джамбазки: Да затворим гетата, да отворим парковете – това е

0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

В момента българските шофьори спасяват живота на западноевропейските граждани, карат им всички необходими консумативи, отбеляза евродепутатът

Моят анализ за коронавируса е следният: гледам в Америка наричат този вирус „расист“, убивал афроамериканци, но убива най-вече хората без дисциплина, без имунизации, без социална изолация, без мисъл в големите групи, в които са събрани тези хора. Затова – пълно затваряне на циганските гета, отваряне за хората, които са дисциплинирани. Да отворим парковете, да затворим гетата – това е. Така за „Беновска пита“ евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки обобщи предложенията за следващите мерки на правителството в извънредното положение.

Той се спря и на двуличното отношение към българските и източноевропейските превозвачи от страна на богатите страни от Западна Европа, които задвижиха приемането на т. нар. Пакет „Мобилност“ в разгара на пандемията, в която, обаче, разчитат на български превозвачи за доставка на животоспасяващи лекарства и екипировка за своите граждани.

Аз също нямам обяснение – в момента българските шофьори спасяват живота на европейските граждани. Това е истината, това не е нещо преувеличено. В момента във френските, белгийските, нидерландските болници лекарствата, маските, всички необходими консумативи, се карат с автомобили, чиито номера са Ви известни – това са български камиони, категоричен бе евродепутатът. И допълни:

Българските превозвачи се оказаха са висотата си, болниците в Западна Европа очакват българските камиони, разбира се също и полски, румънски, унгарски. И в този момент нашите партньори, чиито граждани спасяваме, искат да приемат Пакет „Мобилност“, за да отнемат работните им места.

В момента не работи Пакетът „Мобилност“, в момента холандските, френските, белгийските, немските власти молят шофьорите ни да не се прибират, да не правят почивка на 12 часа, да спят в кабините си, само и само да закарат своят товар до болниците, за да спасяват здравето и живота на техните граждани, каза Джамбазки.

Оказа се, че един мълък китайски вирус успя да пребори могъщия конгломерат на ЕС и да го постави на колене. По тази причина, като премине заплахата за живота и здравето на гражданите, ще трябва да помислим как да пренаредим нашия ЕС, така че да бъде безопасен за живота и здравето на всички свои граждани. ай-важното е Европа да преосмисли начина, по който охранява своите граници, заяви Ангел Джамбазки.

Цялото интервю с Ангел Джамбазки за „Беновска пита“ – във видеото >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Три нови мерки в подкрепа на българския аграрен сектор предлага Красимир Каракачанов

След като вече бяха приети предложенията за облекчаване на режима за засяване на новата реколта и за забрана на вноса на селскостопанска продукция, по преценка на земеделския министър, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов внася в утрешното заседание на Министерския съвет още три нови мерки в подкрепа на българския аграрен […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703