Красимир Богданов призова: Аз избирам българското. А Вие?

СПОДЕЛЯНЕ ЧРЕЗ ......

Врачанският народен представител от ВМРО Красимир Богданов призова хората да купуват български зеленчуци и плодове. Той направи изявлението си на профила си в социалната мрежа, след като правителството позволи на фермерските и кооперативните пазари отново да работят.

След като още миналата седмица уведомих Министерството на земеделието, храните и горите за проблемите на производителите на разсад, от където обещаха да вземат мерки, вчера Министерски съвет им разреши да продават продукцията си на откритите пазари, написа Богданов

Депутатът отправи поздравления за активността на Пламен Петров, собственик на оранжерии за разсад в с. Чирен, общ. Враца.

Красимир Богданов призова: „Аз избирам българското производство! А, Вие?“

Във вторник Богданов се срещна и с проф. д-р Тодор Кaнтарджиев, член на Националния оперативен щаб за борба с COVID-19, директор на Национален център по заразни и паразитни болести, с когото обсъдиха спазването на мерките за неразпространение на заразата във врачанско.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Карлос Контрера пред Топ новини за кампанията #ИзбирамБългарското

СПОДЕЛЯНЕ ЧРЕЗ ......Купуването на български стоки ще помогне на икономиката Екипът на TOPNOVINI.BG и евродепутатът Ангел Джамбазки инициираха съвместна кампания за насърчаване избирането на български продукти и услуги и популяризирането на българското производство. В тази връзка от новинарския сайт разговарят с председателя на „Патриоти за София“ Карлос Контрера. – Г-н Контрера, Вашият съпартиец Ангел […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703