Красимир Каракачанов поздрави здравните работници

0 0
Read Time:54 Second

Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов отправи поздравление към работещите в системата на здравеопазването по повод Деня на здравния работник в България. Каракачанов поздрави и началника на ВМА генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, който е и ръководител на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Ето текста на поздравлението:

Уважаеми господин генерал-майор Мутафчийски,

Уважаеми лекари, медицински сестри и здравни работници в системата на здравеопазването,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 7 април – Световния ден на здравето и Ден на здравния работник в България.

Използвам този хубав празник, за да отправя искрената си  признателност и благодарност към всички Вас, призвани да се грижат за най-ценното богатство – здравето.

Днес, в условия на извънредна ситуация, всеки поглед на надежда е отправен към Вас! Благодарение на вашия труд, професионализъм и всеотдайност Вие заслужихте признанието и доверието на цялото ни общество.

Уверен съм, че всичко Вие ще продължавате да дарявате на своите пациенти здраве, дълголетие и спокоен живот. Нека обичта, благодарността и уважението Ви следват неотменно като доказателство за авторитета на българската медицина!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Красимир Богданов призова: Аз избирам българското. А Вие?

Врачанският народен представител от ВМРО Красимир Богданов призова хората да купуват български зеленчуци и плодове. Той направи изявлението си на профила си в социалната мрежа, след като правителството позволи на фермерските и кооперативните пазари отново да работят. След като още миналата седмица уведомих Министерството на земеделието, храните и горите за проблемите […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703