ДЕТСКА РИСУНКА НА ТЕМА „БЪЛГАРИЯ МОЯТА МИЛА РОДИНА“ – 25-ти МАЙ

0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

СЪРЕВНОВАНИЕ ЗА ДЕТСКА РИСУНКА НА ТЕМА БЪЛГАРИЯ МОЯТА МИЛА РОДИНА
Напомняме на децата от община Септември за нашата инициатива и предоставяне един чудесен начин за занимание на малките патриоти.
За осма поредна година ВМРО – МО „Христо Ботев“ – град Септември организира състезание за рисунки на деца от 2 до 12 години от Община Септември. Темата на рисунките е: „България – моята мила Родина“. Рисунките следва да се рисуват на бял лист, формат А4, могат да бъдат рисувани с моливи, флумастери, боички или пастели. Всяко дете може да нарисува повече от една картина, но изискването е тя да бъде самостоятелно рисувана. На гърба на всяка рисунка да бъдат написани трите имена на детето, годините, адрес и телефон за връзка.

Рисунките можете да предавате на Председателя на ВМРО- МО „Христо Ботев“ – Кузо Божинов /тел. 0893359239/ или да ги изпращате по пощата на адрес: гр. Септември, пл. „Иван Вазов“ № 5.

Допуснатите рисунки ще бъдат публикувани на страницата на събитието във фейсбук.

Крайният срок за участие и получаване на рисунките е 25 Май 2020г. 17 ч.

До 19 часа на 2 Юни 2020г. всеки може да гласува за картините, които харесва в събитието във фейсбук. След това картините ще бъдат оценени и децата с най- добри рисунки ще бъдат наградени.

На 5 юни 2020г..      Състезанието се организира по случай деня на детето и деня на Ботев и цели повишаване на патриотичното възпитание сред децата. 

Показатели по които комисията ще извърши оценка на рисунките:

1. За патриотичност- до 5 точки2.

За оригиналност – до 5 точки3.

За умение и старание- до 5 точки

4. Съобразно броя на гласувалите /харесали рисунката, която е качена в събитието на групата ВМРО-Септември/ – до 5 точки
Пределен брой точки 20
Всички допуснати рисунки ще бъдат подредени за изложба, по реда на тяхното постъпване с изключение на класиралите се на челните места, които ще бъдат подредени отделно. На специално тържество по награждаването рисунките ще бъдат предоставени за закупуване на благотворителен търг. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на патриотични книги и пособия в общинското заведение, което е взело най- дейно участие в съревнованието. Вярваме, че всички усилия насочени към патриотичното възпитание на българските деца ще ги превърне в едни достойни граждани на нашата Родина, които да я поведат към възход и благополучия. Чрез благотворителност сме извършили следното подпомагане: 2015година за болно дете, 2016 година за църковното неделно училище, 2017 година за инвитро процедура, 2018 година за патриотичен кабинет в училище, 2019 подпомагане на ученик от нуждаещо се българско семейство.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Патриотите внасят до месец законопроект за частния фалит на гражданите

България единствена в ЕС е оставила дълговете да се наследяват до безкрай, заявява заместник-председателят на ВМРО и съпредседател на ПГ „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов пред „Акцент.бг“. Ето цялото интервю: – Г- Веселинов, Патриотите работите в този парламент по няколко законопроекта. Единият от тях касае личния фалит на гражданите. Изумяващо е, че гражданите […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703