ВМРО инициира национално сдружение за развитие и протестира срещу антибългарската политика на правителството

2 0
Read Time:46 Second

На 16 април 2022 в село Арбанаси бе Учредено Национално сдружение за ускорено развитие на общините и регионите.          
      Представители от област Пазарджик бяха Стефан Балабанов и общинските съветници доктор Николай Пенев, Кузо Божинов и Иван Раков. Целта на сдружението е да се работи в подкрепа развитието на съответните общини и региони като се генерират и осъществяват политики в местните власти.
      По – рано през деня във Велико Търново се проведе протестно автошествие срещу безотговорната и предателска политика на правителството по отношение на Македония. В действията си до този момент воденото от Кирил Петков ( известен, като Просто Киро) правителство заявява намерение за допускане на антибългарския македонизъм в Европейския съюз. С легитимирането на македонизма се узаконява терора и геноцида над българите в Македония и се погазват европейските ценности като правото на самоопределение и свобода на народите.
       От ВМРО заявиха категоричното си намерение да се противопоставят и да предотвратят това безумие в ущърб на българския народ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гюрга Пинджурува - една от най- талантливите и със специфичен глас български народни певици

Гюрга Пинджурува е родена на 18 април 1895 година в град Трън. Тя е шестото дете на дюлгерина (строител на зидове) и умел гадулар Гюро Пинджуров и на съпругата му Тонка. Майката често пеела песни на децата си, това става и причината Гюрга да се увлича по музиката от много ранна […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703