Ангел Джамбазки ще обжалва наложената му глоба от ЕП

1 0
Read Time:45 Second

Ангел Джамбази – съпредседател на ВМРО и евродепутат, ще обжалва решението ЕП да му наложи глоба заради направен от него жест с ръка в залата на Европарламента.
Ще спре да им е смешно на всички, които клеветяха и обиждаха, защото ще се видим в съда. Това решение ще бъде обжалвано, защото е изсмукано от пръстите, тъжно и много нелепо, дори обидно за самия парламент, казва във видеообръщение Джамбазки.
Припомняме, че преди два месеца жест на поздрав с ръка от българския евродепутат в залата на ЕП бе изтълкуван като нацистки знак. Той категорично отрече и заяви, че явно на някои негови колеги им се привиждат „скелети от гардероба“.
Въпросната санкция – глоба, която му се налага, според Джамбазки е нещо като нищо. Първо, защото са гузни и провинение няма, но от друга страна след като са проглушили ушите на хората, че било имало нацистки жест, сега няма как да си върнат думите назад.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

“Няма да оставя оръжието си, догде не видя или България свободна, или да ме убият нейде...”.Филип Тотю

Тодор Станчев, известен като Филип Тотю е роден на 10 април 1830 година в село Вонеща вода великотърновско.Легендарният войвода Филип Тотю четвърт век всява ужас у турците и се бори за българската свобода.     Има личности в националния пантеон на безсмъртните, които придават неповторим  колорит на славната ни история. Една от […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703