Кузо Божинов от ВМРО с позиция в общински съвет Септември

1 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

На 31 март 2022 се проведе редовната сесия на общински съвет Септември.      

 С единодушие бе прието решение за подкрепа на българи бежанци от войната в Украйна. Идеята е на Кузо Божинов, общински съветник от ВМРО, и бе подкрепена от общинските съветници и администрация. Божинов изрази своето задоволство от общото съгласие и благодари на всички за подкрепата.     

  Не такова бе отношението на съветника по отношение на общинската програма за закрила на детето, поради изваждане правата на детето извън контекста на правата на семейството. Разглеждането на родителите като насилници по презумция по никакъв начин не е в интерес на българското семейство. Здравината на българското семейство и държавната закрила за него е идея, за която ВМРО се бори от години. А използването на термина ,,политически права на детето,, е тема граничеща с безумие.     

  Миналата година общинския съвет не прие препоръките на Божинов при приемане на програмата за закрила на детето. Поради тази причина патриота в местното Народно събрание, като следва последователната политика на ВМРО се обяви срещу отчета за изпълнение на общинската програма за закрила на детето и приемането на такава за 2022г.     

  Бе приет и Бюджета на община Септември със стойност над 44 милиона лева. В капиталовия списък намери отражение и предложението на Божинов за проектиране и ремонт на общинската автогара. Изграждането на удобна и работеща автогара ще подчертае централното транспортно местоположение на Септември и на общината. Развитието на Септември като транспортен център ще се отрази благоприятно върху цялата община и върху населението и икономиката.         Кузо Божинов сподели, че първото му предложение като общински съветник е било за възстановяване на собствеността върху автогарата, което тогава е прието. Затова той държи особенно много да се направи и втората крачка и общината да разполага с модерна и уютна автогара.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Женска организация,, Райна Княгиня,, в град Пещера

    На 1.04.2022г. в град Пещера бе учредена женска организация на ВМРО. За патрон на организацията единодушно се определи бележитата българка Райна Княгиня.Ръководството на женската организация е в  състав: Председател – Елена РадинаЗаместник председател – Красимира КръстеваСекретар – Цветелина Стаменова    Новата структура бе поздравена от Стефан Балабанов- председател на областния комитет […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703