АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ С ПОДКРЕПА ЗА БЪЛГАРИТЕ В БОЛГРАД

1 0
Read Time:32 Second

На 19 март, пристигна първата пратка хуманитарни доставки  в гр. Болград, Одеска област, дарена от българския представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.
 Дългогодишно е сътрудничеството и приятелските отношения между Ангел Джамбазки и Асоциацията  на българите в Украйна и лично с   президента на Асоциацията  на българите в Украйна,  народен депутат Антон Киссе. 
Хуманитарната помощ е около 3  тона –  храни, дрехи  и медицински препарати, които са изключително необходими днес, бяха дарени от евродепутата и неговия екип за нуждите на Болградската община.
 Хранителните продукти ще бъдат разпределени между нуждаещите се: евакуирани, както и жители на Болградската община, които се обслужват от Центъра за социално подпомагане на Общинския съвет на Болград.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Предстои факелно шествие за деня на Тракия

На 26 март ВМРО със съдействието на Община Пазарджик организират факелно шествие под надслов – „България над всичко”. Всички заедно да дадем пример и да покажем, че можем да бъдем обединени в името на Родината. Нека да застанем рамо до рамо под българския флаг, защото Съединението прави силата, а традициите ни […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703