ТРЕТИ МАРТ

1 0
Read Time:51 Second

Трети март е националния празник на България, на който честваме възобновяването на българската държавност и българския национален идеал за целокупна България. На трети март започва началото на българската свобода.     

В населените места на област Пазарджик ВМРО почете националния ни празник. 

    В град Септември рано сутринта се проведе автошествие с развети знамена на България и на на ВМРО.

В клуба на ВМРО бе проведена традиционната клетва за приемане в редовете на Организацията. Българските патриоти се заклеха да бранят българщината навсякъде, където тя е в опасност. В дни на отчаяние и апатия във ВМРО се присъединяват нови членове осъзнали необходимостта да браним Родината от чужди посегателства. След церемонията членовете на местната организация и областния организатор Кузо Божинов проведоха събрание, на което бе обсъдена вътрешната и външна политика на България, историческите факти около извоюването на свободата ни и действията, които ВМРО води в защита на българския национален интерес.     

В град Батак по случай празника от местната структура на ВМРО поднесоха венец пред старата църква- свидетел на българския героизъм.       

Честит празник българи!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

141 години от рождението на великия българин Тодор Александров

„Който каже, че не съм македонец, ще му отрежа езика, а който каже, че не съм българин, ще му отрежа главата!” Тодор Александров Попорушев е роден на 4 март 1881 година в щипската махала Ново село. Първоначално се обучава в Щип и в Радовиш, където баща му работи като учител. Продължава  образованието си в българското […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703