ВМРО ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ И БЕЗОТГОВОРНОСТТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

На 20 февруари в град София ВМРО организира протест срещу високите цени и безотговорната политика на правителството. Протестът първоначално започна като автошествие, което приключи пред Министерски съвет, където бяха подпалени в знак на протест непосилно високи сметки за ток, парно и газ.                Протестиращите изразиха своето недоволство от управлението на страната и поискаха оставката на Правителството. Ценовия шок се отразява изключително отрицателно върху качеството на живот на мнозинството българи и със сигурност не е промяната, която са очаквали.

       Ангел Джамбазки изрази мнение, че кабинетът не може да се справи с ценовата криза – за електроенергията и всички комунални услуги. Той посочи някои от мерките, които ВМРО предлага да бъдат предприети – да се наложи мораториум върху износа на евтин ток от АЕЦ „Козлодуй“, мораториум върху плащането на въглеродните квоти, да се спре временно плащането на ДДС върху сметките за ток и други. 

      Красимир Каракачанов заяви, че управляващите трябва да спрат да се оправдават с предишната власт и да предприемат реални действия за справяне с проблемите. На критика бе подложено Правителството и за водената неадекватна външна политика.

     На протеста присъства и Стефан Балабанов – председател на областния комитет на ВМРО в област Пазарджик заедно с членове и симпатизанти от областта.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

КУЗО БОЖИНОВ ОТ ВМРО СРЕЩУ СКРИТАТА ДЖЕНДЪР ПРОПАГАНДА И ДИСКРИМИНАЦИЯТА СПРЯМО БЪЛГАРЧЕТАТА В УЧИЛИЩЕ

Общинския съветник от ВМРО в Община Септември иска да се провери дейността на неправителствените организации в общинските училища. Общинска администрация ще провери проповядват ли скрита джендър пропаганда фондациите „Заедно в час, „Асоциация Анимус“, „Фонд Ига“ и други.        Раздават ли се стипендии и други помощи само за учениците от […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703