ОСАКАТЕНАТА  ПРОМЯНА

1 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

        Вярно искахме промяна!

Вярно имаше нужда от промяна!

Но тази промяна върви на зле!

От тази промяна нямаме нужда!       

Ето и един пример за промяна и иновации: И аз като стотици хиляди други използвам обновените на места български пътища. Затова ще ви разкажа за моите впечатления от цариградския път и по точно отсечката Звъничево- Пазарджик.       Когато започна ремонта тези, които имаха нещастието случайно да бъдат пропуснати видяха как багерите с кофите трошаха клоните на посадените преди десетилетия край пътя дървета.

Резултата е безразборно изпочупени клони, които грозно стърчат и днес.                 Поддържаната растителност около всеки път в България продължава да намалява след всеки ремонт. Дърветата, които пазят сянка, оформената зеленина и приятната гледка отстъпват място на обраслите непроходими шубраци и сметища. А вместо парадиращите с промяна да подобрят нещо, те продължават промяната в обратна посока.      

  Осакатени дървета, осакатена природа, осакатена гледка, осакатени души и осакатена промяна! Това е за сега!          Някъде нещо се обърка!     

    Защо допускаме нашата прекрасна страна да бъде ежедневно осакатявана!?          И затова отново питам възложителя на ремонта АПИ, дали това е технологичната процедура за ремонт и те ли да възложили на изпълнителя да осакати дърветата? Ако не са какви мерки смятат да предприемат? Кой еколог е разрешил така да бъдат осакатени дърветата? Първия път не получих отговор. Предполагам, че не са сметнали за необходимо.
          Така ли ще правим добро впечатление? Така ли ще развиваме туризма? И такава ли искаме да бъде променяна България?         

Аз не! А вие?                

     Изводите си ги направете сами!
Кузо Божинов

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ПОЧИТАНЕ ПАМЕТТА НА АПОСТОЛА ОТ ВМРО В ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК

На 18 февруари 2022 година се навършиха 149 години от гибелта на Апостола Васил Левски. На различни места в областта местните структури на Организацията почетоха паметта на Апостола на българската свобода.         В град Пазарджик Председателя на общинския комитет на ВМРО Георги Коприщенов поднесе цветя пред паметника на Апостола […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703