КОНГРЕС НА ВМРО 

0 0
Read Time:48 Second

На 12 февруари в гр. София се проведе конгрес на ВМРО.

От област Пазарджик присъстваха четиринадесет делегати.     

 Бяха представени доклади за дейността на Организацията и се направи равносметка на досегашната дейност.     

 Избра се Изпълнителен комитет в състав от 17 човека. Трима ще бъдат съпредседателите: Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, а организационния секретар е Юлиан Ангелов. Красимир Каракачанов става почетен председател, като признание за дългогодишните му усилия в полза на ВМРО и българщината.     

Развитието на ВМРО в област Пазарджик получи оценка изразена в избирането на  областния председател Стефан Балабанов за член на Изпълнителния комитет.     

В Организационния съвет влизат трима души: Стефан Балабанов, Георги Коприщенов и Кузо Божинов, като областен организатор.     

Най- важния момент на конгреса бе изразената готовност от делегатите и новото ръководство да се продължи борбата в защита на българския интерес, патриотизма, образованието, качеството на живот, подкрепа за нормалността, семействата и местните предприемачи.     Впечатление направи делегата от Панагюрище Иван Раков, който бе донесъл старо везано знаме на местната организация.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВИНО СРЕЩУ РАЗДУМКА- ТРАДИЦИОННА ИНИЦИАТИВА НА ВМРО

   На 14 февруари в град Септември се проведе за десета поредна година традиционната почерпка на ВМРО под надслов ,,Вино срещу раздумка,,. Активисти и симпатизанти на ВМРО беседваха за лозите, виното и други важни обществени теми на чаша червено вино.        Виното както всяка година е подсигурено от личното […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703