ВИНО СРЕЩУ РАЗДУМКА- ЕЖЕГОДНА ИНИЦИАТИВА НА ВМРО- СЕПТЕМВРИ

1 0
Read Time:42 Second

     Общинския комитет на ВМРО в община Септември ще проведе традиционната си почерпка с вино за десета поредна година.  Организаторите канят всички любители на хубавото българско вино и традиции. 

Събитието ще се състои  на 14 февруари 2022г. от 10 часа в кафе Фешън, което се намира до Пощата в град Септември.   

Чаша вино ще получи в обявения час всеки любител на хубавата българска народна традиция, който желае да се включи в разговора за виното, лозите или други значими обществени теми.     

Патриотите от община Септември чрез оригиналното събитие изразяват почитта си към българските традиции и предоставят възможност за разговор и обмяна на мнения с хората от своя роден край.       

Виното е червено- Мерло, Сепаравия, Аликан буше и Памид от реколта 2021г. и е лично производство на Председателя на общинския комитет на ВМРО в община Септември и общински съветник Кузо Божинов.

Заповядайте!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

<strong><strong>,,Камата,, на 56</strong><strong>Днес рожден ден има великия български футболист Христо Стоичков</strong></strong>

Христо Стоичков Стоичков, популярен още като „Камата“, е роден на 8 февруари 1966г.  Със своя талант великия български футболист завоюва множество престижни награди и прославя името на България по целия свят. Той е признат за най-успешния български футболист в историята, избран в идеалния отбор на България за всички времена, носител на най-престижните футболни […]

Може да ви хареса ....

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703