След изборно

1 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Уважаеми съидейници през изминалия месец се постарах да представя своите идеи и на моята Организация, които вярвам, че са благотворни за България.

Никога не ми е било самоцел да бъда избиран и не е най- важното точно аз да ги осъществявам. По скоро се надявах да бъдат възприети от други кандидати, на които българите отдават доверието си.

И сега си мечтая да ни управляват хора с патриотизъм и отговорност към българщината поне по- големи от тези, които имам аз.

Но общественото доверие се насочи към други идеи в голямата си степен противоположни на моите. И на Паисий не му е било лесно. И той не е бил разбран. И неговите идеи са били осмивани и охулвани.

Разликата, е че днес народовластието още е в ръцете на българите, а го използваме за народностното си самоубийство. Очевидно! И все пак вярвам, че по добра форма от народовластието няма, въпреки очевидните си несъвършенства. Не избираме промяна, която ще ни промени към добро, но избираме промяна.

 Глас народен, глас Божи!

Благодаря на тези, които вникнаха в моите послания, дори и да не ги споделят!

Благодаря на всички, които ме подкрепяхте!Благодаря на моето семейство- щастлив съм с вас!

Благодаря ви приятели!

Бъдете здрави!

Бог да пази България!


Кузо Божинов- Областен организатор на ВМРО в област Пазарджик

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Благодарим за подкрепата!

Благодарим за подкрепата на истинските български родолюбци, които избраха ВМРО. Благодарим за подкрепата в тежката политическа, икономическа и здравна обстановка. След анализ на изборните резултати ръководството на ВМРО, в лицето на Изпълнителния комитет, взе решение да подаде оставка и да свика Организационен съвет, с цел подготовка и свикване на конгрес на […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703