КУЗО БОЖИНОВ ЗА ПРИЧИНИТЕ И СЛЕДСТВИЯТА!

1 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Патриотизма е в ъгъла! Да там е, охулен, притиснат и отхвърлен.Преди време написах един материал за трите врага, които патриотизма си създаде, но тогава някои го определиха като конспиративно твърдение. Това са причините за мястото на патриотизма, а следствията вече се проявяват и още по- ясни ще станат.Та да се върнем към причините и враговете на българския патриотизъм.

1. Патриотизма ограничи влиянието на ислямиста Ердоган, като забрани безконтролното неограничено гласуване в Турция на български избори. Разбиха се радикалните ислямистки групи в България. Антибългарската партия ДПС изгуби запазеното си място във властта. Резултата е ясен, срещу патриотизма заработи с цялата си сила и ресурс контролираната от Ердоган Турция.

2. Патриотизма спря атаката на противоестествена и противообществени идеология на джендъризма. Отхвърли се  Истанбулската конвенция. Спря се агресивния подход на пропаганда в училищата. Резултата е ясен, срещу патриотизма заработи добре организираната и финансово подплатена гей общност с цялата си сила, пари и влияние.

3. Патриотизма спря превръщането на антибългарската лъжа на македонизма в европейска официална политика. Резултата е ясен, срещу патриотизма заработиха държавите властта карай Вардар и подкрепяни от Сърбия българомразци. Ето, както ви казах и преди, казвам ви го и сега: Това са причините!

А сега да поговорим за следствията! Срещу патриотизма се изправи невиждана черна пропаганда. Не остана не използвана нито една възможност за очерняне. Постиженията се представяха като грешки, грешките се представяха като трагедия, където нямаше проблем се измисляше. Фалшиви новини, лъжи, колажи, пропагандата не спираше. Патриотизма пречеше! Патриотизма трябваше да е вън от властта. Патриотизма трябваше да не определя съдбините на България. Общественото мнение бе насочено и моделирано срещу патриотизма като по учебник.Създадоха се нови проекти, които да извършат промяната към новия курс. Сега обаче мислещия човек ще си зададе въпроса:

Как да ги разпознаем? Лесно е! Само трябва да анализирате техните действия и намерения. Попитайте се следното:

– Кой допусна неограниченото и безконтролно гласуване в Турция?

– Кой предлага изборен район Чужбина(Турция)?

-Кой явно или безмълвно дава сигнали за джендър пропагандата?

– Кой иска да се откажем от българския интерес в Македония?

Прочетете техните програми и това което предлагат и кажете има ли някъде заета ясна и твърда позиция срещи турското влияние, срещу джендър пропагандата и срещу македонизма? Няма! Няма, защото тяхната цел не е патриотизма! Патриотизма трябва да бъде в ъгъла! Но понеже все пак той съществува е необходимо и отчасти да се използва името му за антипатриотични цели. Затова новите проекти заявяват, че го правят за България, защото трябва да представят някак си антибългарската си същност. Патриотизмът все още го има! Други чуждопоклонници, явни и прикрити пък нямат свян да лепнат етикета,,патриотичен,, на антибългарската си дейност. Българи, патриоти и мислещи хора, не унивайте и не се отчайвайте!Патриотизма губи днес, но борбата е за утре!Борете се за България! Обичайте я! Тя е наша!Търсете мислещи хора и ги карайте да разсъждават!Който се отрича от патриотизма и българщината, избира ислямизма, педерастията и македонизма.

Бранете България!

Труден път ни чака!

Бог да пази България!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

След изборно

Уважаеми съидейници през изминалия месец се постарах да представя своите идеи и на моята Организация, които вярвам, че са благотворни за България. Никога не ми е било самоцел да бъда избиран и не е най- важното точно аз да ги осъществявам. По скоро се надявах да бъдат възприети от други кандидати, […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703