Кандидатите на ВМРО

1 0
Read Time:5 Minute, 8 Second

Листа на кандидатите за народни представители на ВМРО в област Пазарджик:

  1. Стефан Иванов Балабанов – Роден през 1962 година в град Пещера. Висше образование. Магистър по педагогика от ПУ „П.Хилендарски” гр.Пловдив и магистър по корпоративна сигурност от УНСС гр.София. Работил като началник на РПУ Пещера, началник сектор криминална полиция Пазарджик, втори секретар на посолството на България в Украйна , Заместник кмет на община Пещера и Заместник министър на МВР. Председател на областния комитет на ВМРО- област Пазарджик.


2. Инж. Георги Димитров Коприщенов – Роден 1989 в град Пазарджик.Женен с едно дете.Висше техническо образование. Занимава се с частен бизнес в сферата на интериорния дизайн. Общински съветник в община Пазарджик. Заместник председател на областния комитет на ВМРО в област Пазарджик.


3. Кузо Георгиев Божинов – Роден 1975 година в град Пазарджик. Женен с три деца. Живее в град Септември. Висше икономическо образование от ИУ-Варна (бакалавър) и СА Д.А.Ценов- Свищов (магистър).Завършил ШЗО- Плевен. Работил като организатор и счетоводител в БДЖ, Началник отдел и управител на фонд в Община Пловдив,Управител на Егида- Септември, организатор в Костал- Пазарджик и др. В момента е Областен организатор на ВМРО в област Пазарджик и общински съветник в община Септември.


4. Николай Любомиров Богданов – Роден е 1977 г. в Димитровград. Редовна военна служба: 1995-1997г., 31-ви Хасковски МСП и 21-ва ИБАБ Узунджово – мл. Сержант. Висше икономическо образование – Магистър по Икономика от ИУ Варна, Специалност – Икономист Счетоводител. Управляващ съдружник в „Пилум“ ООД (фирма, предоставяща счетоводни и ТРЗ услуги), гр. София. Има едно дете. Член на местна организация „Васил Чекаларов” ВМРО-Брацигово.


5. адвокат Петър Георгиев Мулешков- Роден 1960 г. в град Панагюрище. Женен с две деца и две внучета. Завършва с отличие ШЗО-Превен. Висше образование от ПУ „Паисий Хилендарски”. Автор е на „ Помагало по българска правопис”. Магистър по право.
Работил е в МВР-Панагюрище. В момента е адвокат и общински съветник. Член на Областната контролна комисия на ВМРО-област Пазарджик.


6. Доктор Николай Стефанов Лазаров. Роден 1965 година в град Септември. Живее в Пазарджик. С едно дете. Висше медицинско образование. Специалист по трудова медицина. Член на областната контролна комисия на ВМРО в област Пазарджик.


7. Инж. Румен Иванов Хаджийски. Роден 1962 година. Висше икономическо образование от ТУ-Варна и висше техническо образование от ТУ- Русе. В момента е учител. Председател на местна организация „Даме Груев” на ВМРО в село Звъничево.


8. Кирил Николов Ибров. Роден 1994 година. Средно- специално икономическо образование. Работил е като търговски представител във фирма Симид. В момента е шофьор на тежкотоварен камион в Кауфланд. Лицензиран футболен съдия за А и Б окръжни групи в област Пазарджик. Женен. Секретар на ВМРО-с.Мокрище.


9. Георги Иванов Зонгов– Роден през 1971 година н град Пазарджик. Средно-специално образование – химик-технолог. Собственик на модна агенция “Вивиан“ и управител на фондация “Вивиан“. Организатор на множество конкурси за красота и мода. Провежда обучения на модели. Гражданска квота.


10. Инж. Онник Антраник Мардиросян. Роден 1966 година в град Пазарджик. Висше образование от ТУ- София, специалност “Термична обработка на металите. Занимавал се с частен бизнес в сферата на комуникациите. В момента собственик на агенция за недвижими имоти.Гражданска квота.

11.Татяна Борисова Попатанасова- Родена 1979. Живее в село Памидово, община Лесичево. Омъжена с две деца. Висше педагогическо образование. Работи като старши учител в детска градина. Председател на местна организация „Васил Левски” на ВМРО- село Памидово, община Лесичево.


12. Стоян Ангелов Влахов – Роден 1953 година в село Калугерово, община Лесичево. Женен с две деца и три внука. Висше образование от ПУ Паисий Хилендарски със специалност фиолог. Работил като учител, кадрови офицер от МВР и министерството на правосъдието. Офицер от резерва. Член на управителния съвет на спортен клуб Спартак –Пазарджик за подготовка на кикбоксьори и каратисти. Автор на две патриотични книги: ,,Комитата,, и ,,Внучката на дядо Никола,, Гражданска квота.


13. инж. Николай Емилов Донов – Роден 1988 г. в град Пазарджик. Не семеен. Висше образование. Магистър по автоматика, информационна и управляваща техника от Университета по Хранителни технологии – Пловдив. Гражданска квота.


14. Костадин Веселинов Марков – Роден 1970 г. в град Пещера. Женен с едно дете. Средно- специално образование. Работи като печатар. Член на ВМРО-Пещера.


15. Екатерина Петрова Кормушева – Родена 1975 година. Живее в град Батак. Омъжена с две деца. Средно –специално образование. Занимава се с частен бизнес в сферата на търговията. Общински съветник в община Батак. От ВМРО-Батак.


16. Атанаска Николова Дамянова-Родена е 1973. Средно образование. В момента работи като кредитен консултант. Женена с едно дете. Председател на ВМРО- с. Радилово.


17. Трепка Ангелова Хендерсън- Родена е 1981. Омъжена с две деца. Работила е като преводач и счетоводител. В момента се занимава с програмиране. Гражданска квота.


18. Станимира Стефанова Димова- Родена 1998 г. в гр. Пазарджик. Висше образование, бакалавър, Човешки ресурси. Студент. Член на Младежката организация на ВМРО-Пазарджик.

Кандидат за президент: Милен Михов
Доцент д-р Милен Михов – семеен, с три деца и с трима внуци. Преподавател по Нова история във ВТУ, със специализация по темата „Македонски въпрос“. Депутат в 43-ото и 44-ото Народно събрание, заместник-председател на Комисията по образование и наука. Помощник-ректор на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ в периода от 2007 до 2021 г., ръководител катедра „Нова и най-нова история на България“ (2011-2014).
Заместник-председател на ВМРО. Председател е на ретро клуб „Трабант“ – Велико Търново. Член на регионален клуб „Традиция“ – Велико Търново и клуб „Братя по оръжие“.
Българската армия и българщината са в основата на неговия живот, наследени от баща му, който е бил офицер в БНА.

Кандидат за вицепрезидент: Мария Цветкова
Семейна с едно дете. Завършила СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност магистър по международна журналистика и НСА. Журналист с 20-годишен телевизионен опит в новини и публицистика. Режисьор и сценарист на документалната поредица „Помни войната 1915-1918“,  посветена на героизма на българския воин по време на Първата световна война. Народен представител в 44-ото Народно събрание. Заместник-председател на Комисията по културата и медиите, един от най-дейните депутати в сферата на културата.
Отстоява съхраняването на семейните християнски ценности, българската култура, традиции и история, образованата раждаемост и отговорното родителство, българската кауза в Македония.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Среща в село Говедаре

Стефан Балабанов, Георги Коприщенов и Кузо Божинов проведоха среща със симпатизанти на ВМРО в село Говедаре, община Пазарджик. Бяха обсъдени политическата и икономическа обстановка в страната, както и предстоящите избори.

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703