Кузо Божинов отправи питане към кмета на община Септември

1 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Кузо Божинов – общински съветник от ВМРО в община Септември отправи следните три въпроса към кмета на общината:1. Има ли неправителствени организации които работят по направления свързани с децата, младежите и образованието на територията на община Септември. Каква дейност извършват и сътрудничат ли си с общинска администрация и училищата?2. Какви действия са предприети в изпълнение на решенията на комисията по обществен ред и сигурност от общинска администрация и от полицията?3. При ремонта на площада пред СУ „Христо Ботев” са унищожени три дървета, които са посадени символично от активисти на ВМРО. Защо е допуснато това и съществувала ли е технологична възможност за запазването им?
На много места в страната бавно и полека джендър идеологията се опитва да си проправи път към децата и училищата за да формира възпитанието на децата и по този начин да влияе на бъдещите обществени нагласи. Започва се с наглед безобидни въпросници с „невинното” питане: – Кой от изброените 15 пола сте? и.т.н. Джендър идеологията въобще не е толкова розова, а е агресивна, силна и постоянна. Последствията винаги са едни – разграждане на семействата и обществото, а освен до морален упадък водят към загиване на даден народ. Последствията от подценяването на този проблем все по ясно си личат в западните държави. Във връзка с тази агресия много родители се притесняват за своите деца.  ВМРО винаги е водило борба за запазване на традиционните семейни взаимоотношения и ще полага усилия да пресече всякакви опити за прокарване на ненормалните теории.По втория поставен въпрос за чистотата пред гробищния парк също има история. Припомняме, че съветника Божинов многократно е реагирал на демонстративното замърсяване пред входа на българските гробища от страна на обитателите на циганската махала. Трябва да се подчертае, че общинска администрация винаги е реагирала на сигналите и веднага почиства района, но изхвърлянето на отпадъци от всевъзможно естество започва отново буквално след часове. Наскоро по инициатива на съветника бе свикано извънредно заседание по този въпрос на комисията по обществен ред и сигурност, в която освен съветници и общинска администрация има представители на пожарната и полицията. Видно от последната направена проверка на Божинов резултат за сега няма.Третия въпрос касае засадените от патриотите преди близо десет години три сребристи туи на центъра на град Септември. Този символичен жест от страна на ВМРО бе подарък към жителите на град Септември. Вечно зелените дръвчета бяха именувани с Вяра, Надежда и Любов. Те бяха унищожени след извършването на ремонт на центъра на града. Членовете на местната структура на ВМРО настояват да знаят имало ли е технологична възможност да бъдат запазени и желаят да им бъде предоставена възможност да насадят нови.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Завръщане в детството!

Има хора, които знаят как да се завръщат в детството, но аз искам да ви покажа едно място в България, което има точно такова предназначение. Това е музея за стари автомобили и вещи в прекрасния български град Пещера. Там са изложени множество автомобили и предмети, които са се използвали в България […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703