Димитър Антов: Призивът на ЕП за приемане на еднополовите бракове е грубо вмешателство

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Европейският парламент призова еднополовите бракове и партньорства да бъдат признати в целия Европейски съюз. До какво ще доведе резолюцията на ЕП и ще се стигне ли до еднакво третиране на еднополовите семейства с разнополовите двойки?

Тази резолюция не е задължителна. Тя е пореден натиск върху културите на отделните държави да приемат нещо, което някой в Брюксел е решил. Това е сурово, грубо вмешателство и след време ще осъзнаем, че това е грешно, заяви общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Димитър Антов в студиото на „България сутрин.

Според Антов, ЛГБТ общността в България е прекалено малка, за да ѝ се обръща толкова голямо внимание. Обяснението: „подмяна на основните проблеми в обществото“.

Огромният проблем в момента е голямата разлика между богатите и бедните, тази ножица се разширява постоянно. Това са проблемите на късния и презрял капитализъм. Вместо това се създава за обществото текст за дъвчене. Същата манипулация става през тази Ковид инвазия в медиите, посочи общинският съветник пред Bulgaria ON AIR.

Защо не се говори как бизнесите обедняват? А че големите корпорации, които произвеждат лекарства, стават все по-богати?! Това е важният проблем за обществото, категоричен е той.

Антов и ВМРО са твърдо решени да се противопоставят на намесата в културните норми в България. Припомняме, че евродепутатите Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков гласуваха против тази резолюция в Европарламента.

Гледайте целия разговор във видеото >>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ВМРО подкрепя традициите

Ежегодно в село Радилово, община Пещера се провежда Национален фестивал на кешкека и народните умения. Областния комитет на ВМРО Пазарджик подкрепи фестивала като дари на организаторите посуда необходима за приготвяне на традиционното ястие. Кузо Божинов – областен организатор на ВМРО Пазарджик посети село Радилово и връчи подаръка на секретаря на читалището […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703