Позорен ден за българските комунисти

1 0
Read Time:58 Second

На 9 август 1946г. българските комунисти начело с Георги Димитров поставят началото на най- голямото национално предателство в нашата история.На пленум на ЦК на БРП (комунисти) е приета резолюция за даване на културна автономия на Пиринска Македония.Започва яростна насилствена македонизация на българите от Пиринско. Стотици са избитите, които отказват да се декларират като македонци. Побоища, затвори, изселвания и повсеместен тормоз налагат официалната политика с цел да се подготви Пиринска Македония за доброволното и предаване на Югославия.След като Тито и Сталин влизат в открит конфликт идеята  пропада, а политиката на т. нар. културна автономия е частично изоставена от БКП, която е играла ролата на маша на Коминтерна.
Днес една малка група наричаща себе си ОМО- Илинден продължава да разпространява лъжата за македонизма. Те са финансирани и подкрепяни от българомразките правителства в Скопие. Точно тези българомразки управници се канят ,,новите,, политици в Народното събрание да вкарат в Европейския съюз. Веднъж станали членове на ЕС тези хора ще се възползват от цялата сила на либерастващата политика и България ще бъде принудена да се откаже от истината и националния си идеал. Нека помним националните предателства за да не позволим те отново да се повтарят!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Юлиан Ангелов: Няма правителство, защото нямат характер и държавничество да преодолеят пречките

Не виждам адекватни мерки от служебното правителството, приказките са повече от работата, смята той Референдум заедно с президентския вот и нови избори, но за Велико народно събрание предлагат от ВМРО. ИТН и протестните партии нямат характер и държавничество, за да преодолеят помежду си пречките, които имат, и да съставят правителство. Виждахме, че нещата вървят […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703