За Конституцията, Президента и циганското министерство

2 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Уважаеми съотечественици, през изминалите дни в публичното пространство се завъртяха много коментари за предложенията на ИТН за Министерски съвет. От една страна привържениците възторжено и безкритично подкрепят, а от друга страна противниците яростно и безкомпромисно критикуват, като търсят слабостите на кабинета, политиките или действията на кандидатите.Никой обаче категорично не взе отношение по създаването на министерство на циганите. Това действие разединява нацията и дава предимства и привилегии за циганския етнос в ущърб на всички останали.Конституцията е недвусмислено в това отношение:Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.Значи се допускат привилегии на етническа основа, което е противоконституционно. Защо тогава малцина са тези, които виждат подводния камък в това? Защото вероятно мнозина виждат златен шанс да привлекат гласоподаватели и не се интересуват от единството на нацията. Що за глупаво противоречие е да тръбиш, че със специално отношение, привилегии и сегрегация ще постигнеш интеграция, ще постигнеш единение? След мои изказвания вече съм обвинен, че мразя циганите, че съм расист. Факт е, че никога не съм обиждал циганите и не ги мразя. Аз съм единствения, който е обявявал от трибуната на общинския съвет Септември, че обичам циганите. За расизъм няма да говорим, защото всеки, които има понятие що е расизъм знае защо.И понеже обичам своята Родина искам да има равенство и единение за всички и затова повдигам въпроса и търся поддръжници. Мечтая си да има някой достоен циганин, който да се обяви срещу привилегиите и специалното отношение. Който да каже, че не иска привилегии, а равенство и единение, като натрие носовете на заспалите и късогледи българи носещи се по гребена на вълната. Утопия ли е това?И понеже по Конституцията Президента е обединител на нацията първо се обръщам към него.Ето и моето писмо:
До Президента на Република България
Уважаеми Господин Президент,според чл. 92 от Конституцията на Република България Вие олицетворявате единството на нацията.С предложението да се създаде министерство по циганските въпроси се дават привилегии на циганския етнос спрямо останалите, което е нарушение на чл. 6 от Конституцията.Моля да защитите единството на нацията и да се противопоставите на противоконституционната  и дискриминационна мярка.Очаквам да реагирате съгласно законите и Конституцията и да изразите личното си мнение.От Вас зависи дали ще бъдете запомнен като справедлив баща на нацията или ще предпочетете да не дразните поддръжници от този етносът, който е организиран и ,,дисциплиниран,, гласоподавател.
С Уважение
Кузо Божинов
Сега Президента е на ход!
Бог да пази България!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ПРИКАЗКА

Гаро живееше в най- затънтеното и скапано село на света, както често сам обичаше да казва. Иначе селцето не беше лошо- прекрасна природа, поля, ниви, лозя, даже и някакво производство имаше преди време. Наследствената му къща някога е минавала за чорбаджийска, но вече позанемарена, позападнала и поизоставена беше загубила  предишния си […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703