Александър Сиди: Слави да предложи космонавта Александър Александров за премиер

1 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Чрез Александров ще бъде изпълнена космическата програма на ИТН

Слави Трифонов казва: „Ще дадем имена за правителство, когато му дойде времето. А това „когато му дойде времето“ бяха думи на Царя, който дойде, взе си имотите и си тръгна, оставяйки след себе си куп калинки, които и сега се спрягат.

Това заяви Александър Сиди – член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО в ефира на Национална телевизия „България 24“.

По думите му от „Има такъв народ“ са обещавали промяна, но са започнали разговори с ДПС, което означава подмяна. Няма значение дали ще направят коалиция, правителството е договорено в американското посолство и какво ще говорят пред публиката, няма никакво значение. Едни хора ни разказват много хубави приказки за лека нощ с ясното съзнание, че лъжат България. И „Има такъв народ“, и „Демократична България“. Хората искаха истинска промяна. А те по никакъв начин не разграждат така омразния им модел, защото влизането в разговори с Пеевски е точно това. Факт е, че в деня, в който ще се гласува правителство, има два сценария: единият е ДПС да гласува конкретно правителство, другият е да излязат от залата. Което и да направят, те ще подкрепят това правителство. Защо? Защото някой очевидно вече го е договорил с тях.

На въпроса какви доказателства има, че бъдещото правителство е договорено с тях, Сиди отговори:

Като започнете с цирка, който играха Доган и Христо Иванов миналата година на Росенец, който е абсурден и стигнете до днешните разговори. ДБ ако бяха толкова принципни, колкото твърдяха, трябваше веднага да напуснат масата на преговорите, когато ИТН започна преговори с ДПС. Тъжното е, че не се говори по реалните проблеми на хората. Росенец е бил и когато Христо Иванов е бил министър на правосъдието, но за това никой няма интерес да говори. Въпросът е правителството да изведе България от тежката криза, която се задава.

Сиди определи начина, по който президентът се дистанцира от ИТН и бъдещото управление, за да не падне неговият рейтинг. Според него сега пенсиите се вдигат само заради президентските избори. Но това се вади от публичния ресурс.

Александър Сиди не коментира спряганите имена за премиер и министри и предложи Слави да предложи за министър-председател българския космонавт Александър Александров, който може да изпълни космическата програма на ИТН.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Започна ежегодното съревнование на ВМРО за литературна творба в община Септември

Съревнование за разказ /литературна творба/ на тема „България- моята мила родина“. За младежи и девойки от 12 до 22 години от община Септември.  Представи си България! Такава каквато искаш да бъде, такава каквато я виждаш и такава каквато ти ще я направиш! Вземи химикал и създай с цялото си сърце най- […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703