Мечтая за победители с по- голяма българщина и по- силен патриотизъм!

3 0
Read Time:3 Minute, 18 Second

ВМРО и българските патриоти по народната воля загубихме тези избори с още по- лош резултат от предишните. Глас народен – глас Божи! Победи „изчегъртването” като идеология и начин на мислене. От промяна разбира се имаше нужда , но желанието за нея стана толкова стихийно, че това какво да се промени отстъпи план на Промяната, сама за себе си като отрицание на всичко съществуващо.

Ние от ВМРО никога не сме се борили за власт като самоцел. Заявявали сме го и сме го показвали. Ние имаме определени цели, които желаем да реализираме. Участието ни във властта е било обвързано единствено със степента на изпълнимост на нашите цели.

Точно заради това мечтая за победители с по- голяма българщина и по- силен патриотизъм. Те да отстояват идеите ни и да защитават България. Никакъв проблем нямаме други да работят за българщината, да управляват, а ние само да помагаме и подкрепяме.

Мечтая победителите да заявят:

1.      Ние ще защитим традиционното българско семейство и семейни ценности,

2.      Ние ще увеличим парите за втората година майчинство,

3.      Ние ще направим безплатни детските градини,

4.      Ние ще направим по големи данъчни облекчения за работещите родители при отглеждане на деца,

5.      Ние ще направим безплатни учебници за всички ученици,

6.      Ние ще подпомагаме отговорните родители и ще даваме повече от 10 000 лв. при раждане на трето и следващи деца в тези семейства.

7.      Ние ще направим безплатни лекарствата за деца,

8.      Ние ще възпитаваме децата да обичат Родината и ще забраним джендър пропагандата в училище,

9.      Ние ще преизчислим и повишим всички пенсии,

10.  Ние ще оставаим ДПС извън властта и ще пресечем контролирания вот от Турция,

11.  При нас външната политика на България ще бъде независима  и националноотговорна и ще се противопоставим на лъжите и антибългарската политика на Македония,

12.  Ние ще премахнем социалния паразитизъм,

13.  Ние ще премахнем правото на глас на неграмотните,

14.  При нас държавата ще подпомага българските предприемачи и производители,

15.  Ние ще изкореним битовата престъпност.

Мечтая да заявят : – „Ние сме по- големи патриоти от вас и ще реализираме това, което вие предлагахте в още по- голяма степен.”

     Тогава ще бъда спокоен и щастлив от нашата загуба. Ще бъда спокоен, че избранниците на народа ще водят Родината по пътя на развитието и възхода и ще осъществяват идеалите за които се борим. Тогава ние ще седим от страни и ще се радваме, а нека лаврите бъдат за тях, за избранниците на народа.

      Да но вместо това те все по- ясно заявяват, че традиционното българско семейство не е от значение, че гей пропагандата е израз на свободата, че не възразяват срещу тази пропаганда включително и в училище. С действията си те показаха че не са противници на ДПС и чуждото влияние. Нещо повече постави се под съмнение и самото съществуване на България!

       С такива хора в управлението няма как да бъдем спокойни и няма как да не бъдем срещу тяхната политика. Но понеже те са избрани по волята на мнозинството българи всички останали трябва да го приемем.

      Сега България има нужда от стабилно правителство и управление. Надявам се партиите в новото Народно събрание да оправдаят доверието и да поемат отговорността да излъчат следващото редовно правителство. Те ще работят по своите си намерения и политика, а ние българските патриоти ще бъдем тяхна опозиция. Ще посочваме зловредните им действия и намерения и ще запознаваме българите с последствията от този избор.

Нека българщината да пребъде!

Бог да пази България!

Кузо Божинов- Областен организатор на ВМРО – Област Пазарджик

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Обръщение на Стефан Балабанов

Скъпи съграждани от гр.Пещера! Уважаеми жители на област Пазарджик! Изборите приключиха и са такива, каквито са.Ние не намерихме място в 46-тото народно събрание.Глас народен-глас божи.Така решили хората, така гласували. Аз изразявам сърдечната си благодарност на тези, които гласуваха за нашата коалиция и за мен.Благодаря и на екипа си, които бяха плътно […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703