Кузо Божинов- лични обещания!

3 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Скъпи приятели, съратници, българи!

     През изминалия месец проведох множество срещи и разговори с Вас. Представих Ви идеите за развитие и възход на България, които ние Българските патриоти възнамеряваме да осъществим.

     Сега ще Ви представя и три мои лични идеи. Това са три ангажимента, които поемам да осъществя ако ме изберете за Ваш народен представител:

1.      Съхранение и развитие на родопската теснолинейка (Септември – Велинград -Добринище). В Швейцария такива железници буквално позлатяват районите в които са. В България имаме даденост тази железница да се развива и да носи значителни приходи. Като бивш железничар обещавам  да работя за подобряване на условията и развитие на теснолинейната железница.

2.      Съхранение и подкрепа за българския език. Задължително присъствие на надписи на български език на обществени места, в обществените документи, включително и в банковия сектор и в медиите. В момента в много населени места не се разбора, че сме в България. Банките отказват да изписват имената ни на български върху банковите си карти. Езика от който се говори и пише в медиите е някаква развалена и примесена с чуждици форма на езика ни. Обещавам това да се промени.

3.      Защита и запазване на българския лев. Съхранение на нашите парични знаци българските левове. Силата на дадена валута се определя от работещата икономика , а не от надписа върху парите. Практиката показва, че много страни , които приеха еврото получиха и допълнителна инфлация. Аз обещавам да работя за съхранение на българския лев.

Кузо Божинов – кандидат за народен представител от коалиция българските патриоти

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
50 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мечтая за победители с по- голяма българщина и по- силен патриотизъм!

ВМРО и българските патриоти по народната воля загубихме тези избори с още по- лош резултат от предишните. Глас народен – глас Божи! Победи „изчегъртването” като идеология и начин на мислене. От промяна разбира се имаше нужда , но желанието за нея стана толкова стихийно, че това какво да се промени отстъпи […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703