Семейство или антисемейство? Борба между нормалното и ненормалното

2 0
Read Time:4 Minute, 6 Second

– Какъв е този шум на улицата, Джон? – Гей парад, сър. – И какво искат? – Еднополова любов, сър. – И кой им забранява, Джон? – Никой, сър. – Тогава защо крещят? – Педерасти, сър. . .

                                                                                                  Английски анекдот

    Никой не отнема правото на даден човек да бъде какъвто си поиска, но това за гей общността отдавна не е достатъчно. Не е необходимо да разсъждаваме върху това дали определени сили са зародили гей течението и неговата борба с цел да разградят дадени общества и по този начин да ги направят по- слаби или то се е самосъздало и набрало скорост. Факт е че днес това движение е едно от най- организираните и влиятелни звена в света или поне в неговата европейско-демократична част. Западните държави отдавна берат плодовете на този експеримент.

Обратните си извоюваха толкова права, че за да успееш в живота е много по лесно да си гей или поне да се обявиш за такъв. Пропагандата там е толкова силна че е навлязла и в образованието при децата, с цел да ги подготви да приемат по- лесно промяната. Ненормалността като смяна на пола дори сред деца вече се обръща и приема за стандарт. Не е възможно да получиш бюджет за филм ако не вмъкнеш поне една гей-сцена, а това осакатява дори и най- добрите произведения в киното и по някакъв начин ми напомня на осакатяването на романа Тютюн в България. В западните „демокрации” вече никой не се съпротивлява срещу отнемането на деца от семейството и предаването им на гей двойки. Това е държавна политика и всеки дръзнал да се опълчи срещу нея ще получи цялата строгост на закона от репресивната машина.

    В България процеса също навлиза и е във възход. Без обществото да разбере се приемат законодателни промени, които разглеждат децата извън контекста на семейството и техните родители, в училищата се провеждат „безобидни” инициативи като ден на розовите фланелки и други. Гей пропагандата разполага с огромен финансов ресурс и подкрепата на сериозни финанси, организации, адвокатски кантори и дори партии. В закона за защита на детето родителя и семейството се разглеждат по скоро не като възпитатели, а като заплаха за интересите на детето. Тези норми все още не се използват по предназначение, защото се пробва търпимостта на обществото към тях. Съвсем за малко в България не се прие една Истанбулска конвенция под формата на „добри” намерения. Заслугата на основния отпор срещу нея е на Патриотичните сили и Българската църква. Обществото като цяло не подкрепя извращенията и желае държавата да подкрепя нормалността, семействата и раждаемостта. Но когато стане въпрос за политика и избори на този факт не се обръща нужното внимание. Мнозинството от партиите не заявяват по категоричен начин неодобрението си към гей пропагандата. Нещо повече едни открито я подкрепят, други съчетават противоречието на неодобрение на думи с реална подкрепа, а трети не смеят да кажат нищо от страх да не загубят някой гласоподавател.

    Като държава , в която демографската криза става все по силна и пагубна да насърчаваш гей пропагандата е все едно да лекуваш раните си със сол. Впрочем демографски кризи без изключение има там където има силни гей движения. Единствено патриотичните сили, патриотичните партии, ВМРО се обявяват за мерки в подкрепа на нормалността, на семействата и на децата. Това е лесно установим факт. Моля всеки да анализира действията на партиите в България в това отношение и да избере нормалността , ако тя има стойност за него. Направете го сега докато не е станало късно. Срещу себе си традиционалистите имаме един добре организиран и силен противник. Българското общество още е нормално и силно и има шансовете да се пребори, ако избере правилния път.

    Българските патриоти предлагат държавна закрила на традиционното българско семейство и семейни ценности, подпомагане на раждаемостта в отговорните семейства и подкрепа при отглеждане на децата. Това не са предизборни обещания а патриотична последователна политика.

     Ние няма да преследваме гейовете за това, че са такива и никой няма да им забранява да бъдат такива, но няма да позволим гей пропагандата да вземе връх и да промени нормалността и устоите на обществото ни.

     България има нужда от своята нормалност, има нужда от отговорни родители и щастливи деца!

     Затова уважаеми сънародници дайте път на тази политика, разсъждавайте и гласувайте!

Кузо Божинов – Кандидат за народен представител от Българските патриоти в област Пазарджик

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Защо патриотизма се харесва, а на избори гласовете отиват в друга посока

         Вероятно някои ще кажат, че достатъчно са лъгани и вече нямат доверие на политиците, не желаят да се занимават с политика и не се интересуват от нея. Ако трябва да подходим шеговито към подобни твърдения ще кажа, че това ми звучи като изказване на наранена девойка, която заявява, […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703