На 29 юни 2021г. Стоян Влахов кандидат за народен представител (предпочитание 112)

1 0
Read Time:52 Second

На 29 юни 2021г.  Стоян Влахов кандидат за народен представител (предпочитание 112) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посети Росен, Овчеполци, Тополи дол и Цар Асен. Жителите на тези населени места получиха  вестник България. Във вестника може да прочетете за постигнатото до момента от патриотите и позицията по  теми, които вълнуват българското общество. 

Години наред патриотите защитават тезата, че неграмотните не трябва да имат право на глас защото нямат необходимия минимум от знания за да могат да анализират и взимат правилните решения. 

Българските патриоти ще продължат да се борят за отнемане на изборните права на неграмотните. Държавата е гарантирала правото на образование на всеки и необразовани могат да бъдат или поставените под запрещение или безотговорните. И на едните и на другите съдбата на Отечеството не трябва да са поверява.

И това не е дискриминация щом неграмотния няма право да управлява автомобил още по- малко право има да управлява съдбата на съотечествениците си.

    За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.   

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Днес почитаме светите лечители и безсребреници Кузма и Дамян

Кузма и Дамян са родени в Рим. Те изучили как да лекуват, но не вземали от никого пари за изцеленията, заради което били наречени „безсребреници“. Те искали от изцелените само една безценна награда – вярата в Христа. Честит ден на Кузман, Кузо, Красен, Красимир, Красимира и Дамян, както и на всички […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703