Буса на Българските патриоти посети Гелеменово, Априлци, Сбор, Левски и Попинци

2 0
Read Time:39 Second

На 28 юни 2021г.  Атанаска Дамянова кандидат за народен представител (предпочитание 117) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посети Гелеменово, Априлци, Сбор, Левски и Попинци. Жителите на тези населени места получиха  вестник България. Във вестника може да прочетете за постигнатото до момента от патриотите и позицията по важни теми, които вълнуват българите. 

Една от задачите, които си поставят Българските патриоти е премахването на социалния паразитизъм. Реалното съществуване на професия ,,социално слаб,, превърна определени групи здрави хора в постоянно чакащи издръжка от държавата паразити със закърнели трудови навици. Образование и професионално обучение ще бъде предложено на желаещите да работят и спиране на постоянните помощи на отказващите да се трудят. 

    За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.   

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Предизборна среща в село Огняново.

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) и Атанаска Дамянова (предпочитание 117) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ  проведоха предизборна среща в село Огняново. От името на ВМРО Кузо Божинов, който е и областен организатор на партията, подари на местната организация на ВМРО ,,Гоце Делчев,, изработен с пирограф […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703