Буса на Българските патриоти посети Велинград, Ракитово, Костандово и Дорково

1 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

На 27 юни 2021г.  Кузо Божинов кандидат за народен представител (предпочитание 107) и Иван Шейнов (предпочитание 116) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посетиха Велинград, Ракитово, Костандово и Дорково.  Жителите на тези населени места получиха  вестник България. Във вестника може да прочетете за постигнатото до момента от патриотите и позицията по важни теми, които вълнуват българите. Едно от постиженията на патриотите е защита на българите зад граница. По отношение на антибългарската политика на Македония патриотите защитиха българския интерес и не допуснаха в Европейския съюз да влезе една открито враждебна страна. Във Вардарска Македония продължават репресиите върху хората, които са запазили българското си самосъзнание. С твърдата си позиция в правителството патриотите не позволиха България да се огъне на външния натиск за приемането на Македония. Позицията на патриотите се превърна в държавна позиция. И България ще подкрепи Македония за членство в ЕС само когато спре езика на омразата, преследването на българите и фалшификацията на историята ни. Това ще бъде и линията на Българските патриоти в следващото народно събрание и ще се противопоставят на опитите за отстъпление от българския интерес.

Патриотите посетиха и квартал Каменица на Велинград, който е родно място на Владо Черноземски. Със своята самоотверженост и патриотизъм героя от Марсилия е пример за защитниците на поробените българи. Днес средствата са други, но решителността е необходимо качество за борба срещу антибългарските прояви.

    За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.   

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Успешна първа инициатива на новото ръководство на Младежката организация на ВМРО-Пазарджик

Симона Коприщенова – Председател на Младежката организация на ВМРО-Пазарджик съобщи за успешната първата инициатива на новото ръководство на младежите в града. Деца от цяла България и чужбина изпращаха материали за конкурса “Делото на Ботев” – безсмъртно през вековете. Материалите бяха под формата на рецитал или рисунка, а децата се представиха повече […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703