Буса на Българските патриоти посети Семчиново, Симеоновец, Варвара и Ветрен дол

0 0
Read Time:50 Second

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посети Семчиново, Симеоновец, Варвара и Ветрен дол.До жителите на тези населени места бе доставен вестник България. Вестника се приема с интерес защото съдържа в себе си важни за България теми.
Българските патриоти предлагат поредица от мерки за борба с демографската криза и защита на традиционното семейство. Една от тях е по- големи данъчни облекчения за работещи отговорни родители. По този начин държавната подкрепа ще бъде насочена към семейства, които възпитават и образоват децата си. А инвестицията в децата е дългосрочна и се възвръща многократно.Началото на този вид подпомагане бе поставено също от патриоти и затова сега Българските патриоти искат да го направят по значимо и осезаемо. Идеята е когато едно отговорно семейство, което допринася за обществото и поиска да отглежда повече деца държавата реално и значимо да му помогне.
    За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.        
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Предизборна среща във Виноградец

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ  проведе предизборна среща в село Виноградец. Българските патриоти предлагат държавата да подкрепя образованието на децата, като облекчава семейния бюджетПоради това ще се предприеме законодателна инициатива учебниците и учебните помагала да бъдат безплатни за учениците.

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703