Предизборна среща в град Ветрен

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ се срещна с членове на ВМРО- град Ветрен, Местна организация ,,Страхил войвода,,.  Срещата се проведе на 20 юни край параклиса Свети Илия в близост до града. Параклиса е сравнително нов и е изграден с участието на ветренци на мястото на старо оброчище. Изографисан е от известния ветренски зограф и общественик Васил Байлов.  Всички присъстващи получиха от новия брой на вестник България.

Покрай разговорите за обществените нагласи и предстоящите избори неусетно се стигна за значимостта на Ветрен и ветренци при формирането и развитието на много селища. Ветрен винаги е бил многолюдно селище и население от него се е изселвало като е допринасяло за образуването или разрастването на други селища. Такива са Ветрен в област Бургас и град Септември, както и много други населени места. В момента демографската криза в България дава и своето отражение върху град Ветрен. 

Българските патриоти предлагат цяла поредица от мерки за стимулиране на раждаемостта в отговорните семейства, но ще споменем две от тях, които ще имат бързо и осезаемо въздействие:

1. Първите години от живота на дадено дете са свързани с много и постоянни грижи. За тези грижи най- подходящ и незаменим човек е майката. Значим проблем за майките е несправедливо ниското майчинство за втората година, което от години не се е вдигало. Българските патриоти ще повишат парите за майчинство през втората година, което ще позволи повече майки да полагат грижи за децата си по- дълго време.

2. Таксите за детските градини макар и не твърде високи са си перо в бюджета на всяко семейство, особенно ако те са многодетно. Чрез различни мерки се намират пътища за осигуряване на безплатни градини на етнически принцип, но в ущърб на българите. Това е пречка за отглеждането на повече деца в отговорните семейства и Българските патриоти предлагат безплатни детски градини за всички.

Нека върнем образа на кипящите от живот и деца малки населени места като Ветрен и в цяла България.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Буса на Българските патриоти посети Семчиново, Симеоновец, Варвара и Ветрен дол

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посети Семчиново, Симеоновец, Варвара и Ветрен дол.До жителите на тези населени места бе доставен вестник България. Вестника се приема с интерес защото съдържа в себе си важни за България теми.Българските патриоти предлагат поредица от мерки […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703