ИСКАМЕ МАЛКО КУРАЖ НЯКОЙ ДА НИ ДАДЕ!

1 0
Read Time:50 Second

Неделен ден- като всеки неделен ден, но срещите на Българските патриоти- ВМРО продължават. 

 Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посети Белово, Момина клисура и Сестримо.На хората от посетените населени места бе раздаван новия брой на вестник България, който бе приеман с интерес. Силни думи изрече един човек от Сестримо пред кандидата за народен представител:  – „Ние сме си българи, патриоти и сме си за вас бе момче, ама тука сме забравени.

Искаме някой да ни поговори и малко кураж да ни даде! Хубаво е че ни посети да ни обясниш какво ще правите за България.,, Тези думи са признание, но и ангажимент и  ние Българските патриоти ще се постараем да се срещнем с възможно най- много хора за да ги запознаем с нашата дейност и намерения за благото на Родината заяви Божинов.

 Продължава и организираната подписка за закриване на противоконституционната партия ДПС. Мнозина българи вече се подписаха. Подписката продължава. 


    За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Предизборна среща в град Ветрен

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ се срещна с членове на ВМРО- град Ветрен, Местна организация ,,Страхил войвода,,.  Срещата се проведе на 20 юни край параклиса Свети Илия в близост до града. Параклиса е сравнително нов и е изграден с участието […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703