Стефан Балабанов откри изборната кампания на Българските патриоти в Пещера

1 0
Read Time:36 Second

На 18 юни в ресторант Лазур град Пещера се събраха привърженици на патриотичната идея от града и областта.

Водача на листата на Българските патриоти представи на присъстващите другите кандидати за народни представители от коалицията. 

Кузо Божинов – областен организатор на ВМРО подари, от името на областния комитет, на домакина символичен подарък- бутилка уиски с пожелание за наздравици, когато стане народен представител. 

Стефан Балабанов призова всички патриоти  от област Пазарджик да подкрепят коалицията, на която се пада отговорността да даде отпор на антибългарската политика.

За настроението на присъстващите се грижеха оркестър изпълняващ хубава българска музика. Самия Балабанов се включи като изпя няколко хита.Градуса на настроението се покачи съвсем от известния хуморист Шкумбата.


За Българските патриоти може да гласувате с номер 16

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Буса на Българските патриоти посети Лесичово, Церово, Калугерово, Динката и Памидово

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) и Стоян Влахов ( предпочитание 112) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посетиха Лесичово, Церово, Калугерово, Динката и Памидово на 19 юни 2021 г.Продължава и организираната подписка за закриване на противоконституционната партия ДПС. Мнозина българи вече се подписаха, подписаха се и […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703