Буса на българските патриоти посети град Ветрен, Аканджиево, Мененкьово и Малко Белово

1 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ посети град Ветрен, Аканджиево, Мененкьово и Малко Белово.  Чрез облепения с логото на Българските патриоти бус до жителите на тези населени места бе доставен новия брой на вестник България. В разговорите бяха засегнати редица теми от дейността на патриотите. Разбираемо възрастните хора се вълнуваха от размера на пенсиите. Мнозинството отчитат заслугите на патриотите за постигнатия размер на минималната пенсия от 300 лева. Повишаването на минималната пенсия на 300 лева значително е облекчило затрудненото положение на мнозина български пенсионери с най- ниските пенсии. Забелязват се и последиците от силна антипатриотична пропаганда, на която са подложени мнозина пенсионери. Противниците на българщината разпространяват неистина, че минимална пенсия от 300 лева взимат и тези, които са се трудили цял живот и тези ,които не са работили. Тук се цели пенсионерите да се настроят един срещу друг и заедно срещу патриотичните партии. Но истината е, че минималната пенсия се полага само на придобилите право на пенсия за трудов стаж. Други пенсионери правят сравнение с размера на пенсиите в развитите страни и изразяват своето недоволство.

Но Българските патриоти обещават реални и изпълними неща, които успяват да реализират. Ефекта от постигнатото от патриотите е осезаем и насочен към ползи за възможно най- много българи. Обещанията винаги са след обстоен анализ на икономическата обстановка и реалните възможности. Затова и обещанието за минимална пенсия от 300 лева се изпълни.

Следващата крачка в тази насока е да бъдат преизчислени и повишени всички останали пенсии, но на база постигнатия 300 лева минимум. И това ще бъде изпълнено ако българския гласоподавател възложи на Българските патриоти правото да изпълнят обещанието си.

Продължава и организираната подписка за закриване на противоконституционната партия ДПС. Мнозина българи вече се подписаха. Подписката продължава. Очаквайте буса на Българските патриоти във вашето населено място.

    За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.        

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Кирил Ибров- кандидат за народен представител (предпочитание

Кирил Ибров- кандидат за народен представител (предпочитание 118) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ  проведе среща с младежи от  Ветрен дол. За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.        БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703