Буса на Българските патриоти посети Огняново, Хаджиево, Говедаре, Синитево и Мирянци

1 0
Read Time:33 Second

Кузо Божинов- кандидат за народен представител (предпочитание 107) от коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ обиколи селата  Огняново, Хаджиево, Говедаре, Синитево и Мирянци. С облечения с логото на Българските патриоти бус до жителите на тези села бе доставен новия брой на вестник България. В непринудени разговори бяха засегнати редица теми от дейността на патриотите, но като най- значимо постижение местните жители определиха повишаването на пенсиите.    

  Една от важните задачи, които си поставят българските патриоти е преизчисляването на всички пенсии, но вече от база 300 лева. Възрастните хора в България заслужават достойно възнаграждение за дългите години труд.
    За Българските патриоти може да гласувате с номер 16.        

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
100 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кузо Божинов предизвика свикване на комисията по обществен ред и сигурност

След няколко дни е Черешова задушница. Това е ден, в който българите почитат своите покойници. Но гробищния парк в град Септември, който се намира срещу циганската махала отново е с тонове боклуци пред входа си.Поставения от общината кош е празен, а около него боклуците са образували своеобразна ,,Арт инсталация,, на демонстративно […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703