БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ

1 0
Read Time:4 Minute, 15 Second

Българските патриоти сме обединени в защита на българщината. Обединени за да дадем отпор на противобългарската, противосемейната и ненормалната политика, която е насочена към разпад на традиционните български ценности и държавността. Ние се борим да защитим България и да съхраним българщината.
На 7.06.2021 г. листата с кандидати от Българските патриоти бе представена в залата на БТА Пазарджик. Кандидатската листа бе регистрирана в РИК- Пазарджик от водача Стефан Балабанов, областния организатор на ВМРО Кузо Божинов и други членове на Организацията.
Представяме кандидатите за народни представители от Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ в област Пазарджик
1. Стефан Иванов Балабанов – Роден през 1962 година в град Пещера. Висше образование. Магистър по педагогика от ПУ „П.Хилендарски” гр.Пловдив и магистър по корпоративна сигурност от УНСС гр.София. Работил като началник на РПУ Пещера, началник сектор криминална полиция  Пазарджик, втори секретар на посолството на България в Украйна , Заместник кмет на община Пещера и Заместник министър на МВР. Председател на областния комитет на ВМРО- област Пазарджик.

2. Янко Юриев Пашов – Роден 1986 година. Магистър фармацевт. Партия ВОЛЯ

3. Христо Георгиев Тодоров- роден 1976 г. Гражданска квота.

4. Александър Георгиев Урумов- Роден 1969 в град Брацигово. Женен с две деца. Висше образование. Завършил е Българска филология в СУ “Климент Охридски”. Специализира публична комуникация в Германия и Дания, завършва стратегически курс в центъра “Джордж Маршал”. Писател и драматург, с шест пиеси и шест книги, издаван в САЩ, Германия, Австрия, Швейцария, Йордания. Международен лектор, води лекции по творческо писане в САЩ. Номиниран за “Аскеер” за драматургия. Гражданска квота.

5. Христо Петров Христов – Роден 1985 година. Магистър фармацевт. Партия ВОЛЯ.

6. Инж. Георги Димитров Коприщенов – Роден 1989 в град Пазарджик.Женен с едно дете.Висше техническо образование. Занимава се с частен бизнес в сферата на интериорния дизайн. Общински съветник в община Пазарджик. Заместник председател на областния комитет на ВМРО в област Пазарджик. 

7. Кузо Георгиев Божинов – Роден 1975 година в град Пазарджик. Женен с три деца. Живее в град Септември. Висше икономическо образование от ИУ-Варна (бакалавър) и СА Д.А.Ценов- Свищов (магистър).Завършил ШЗО- Плевен. Работил като организатор и счетоводител в БДЖ, Началник отдел и управител на фонд в Община Пловдив,Управител на Егида- Септември, организатор в Костал- Пазарджик и др.  В момента е Областен организатор на ВМРО в област Пазарджик и общински съветник в община Септември. 

8. адвокат Петър Георгиев Мулешков- Роден 1960 г. в град Панагюрище. Женен с две деца и две внучета. Завършва с отличие ШЗО-Превен. Висше образование от ПУ „Паисий Хилендарски”. Автор е на „ Помагало по българска правопис”. Магистър по право. Работил е в МВР-Панагюрище. В момента е адвокат и общински съветник. Председател на ВМРО- Панагюрище

9. Димитър Кунчев Кунчев- Роден 1953 г. Работил като военен командир. Живее в град Стрелча. Партия ВОЛЯ.

10. Кристина Германова Шопова- Родена 1973 г. в гр. Пазарджик. Омъжена с едно дете. Висше педагогическо образование от СУ „Св. Климент Охридски” специалност „Българска фиология”. Работила като сътрудник и репортер в различни медии. Има 12 годишен опит като експерт в Министерството на околната среда и водите- ПУДООС. В момента е преподавател по български език и лителатура. Квота на ВМРО.

11. Татяна Борисова Попатанасова- Родена 1979. Живее в село Памидово, община Лесичево. Омъжена с две деца. Висше педагогическо образование. Работи като старши учител в детска градина.  Председател на местна организация „Васил Левски” на ВМРО- село Памидово, община Лесичево. 

12. Стоян Ангелов Влахов – Роден 1953 година в село Калугерово, община Лесичево. Женен с две деца и три внука. Висше образование от ПУ Паисий Хилендарски със специалност фиолог. Работил като учител, кадрови офицер от МВР и министерството на правосъдието. Офицер от резерва. Член на управителния съвет на спортен клуб Спартак –Пазарджик за подготовка на кикбоксьори и каратисти. Автор на две патриотични книги: ,,Комитата,, и ,,Внучката на дядо Никола,, . Гражданска квота. 

13. Доктор Николай Стефанов Лазаров. Роден 1965 година в град Септември. Живее в Пазарджик. С едно дете. Висше медицинско образование. Специалист по трудова медицина. Член на областната контролна комисия на ВМРО в област Пазарджик. 

14. Инж. Румен Иванов Хаджийски. Роден 1962 година. Висше икономическо образование от ТУ-Варна и висше техническо образование от ТУ- Русе. В момента е учител. Председател на местна организация „Даме Груев” на ВМРО в село Звъничево. 

15. Инж. Онник Антраник Мардиросян. Роден 1966 година в град Пазарджик. Висше образование от ТУ- София, специалност “Термична обработка на металите. Занимавал се с частен бизнес в сферата на комуникациите. В момента собственик на агенция за недвижими имоти.Гражданска квота. 

16. Иван Тодоров Шейнов- Роден 1994 година в град Велинград. Женен. Средно-специално спортно образование. Завършил е спортното училище на СК „Левски” град София. Двукратен европейски шампион по сумо. Собственик на салон за красота. Женен с едно дете.  Председател на младежката организация на ВМРО –Велинград.

17. Атанаска Николова Дамянова-Родена е 1973. Средно образование. В момента работи като кредитен консултант. Женена с едно дете. Председател на ВМРО- с. Радилово.

 18. Кирил Николов Ибров. Роден 1994 година. Средно- специално икономическо образование. Работи като търговски представител във фирма Симид. Лицензиран футболен съдия за А и Б окръжни групи в област Пазарджик.  Женен. Секретар на ВМРО-с.Мокрище.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Протест срещу антибългарската политика на ДПС

На 9 юни 2021 г. Българските патриоти протестираха срещу антибългарската и антидържавна дейност на ДПС. Припомняме, че председателя на ДПС говори в неоосманска риторика и демонстрира зависимостта си от чужди сили и антибългарски интереси. И понеже за него България не е родина той е национален предател и не трябва да решава съдбата […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703