Слави Трифонов- той идва и води ада със себе си!

0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си! Това е изобразено на татуировката на новия политически играч Слави Трифонов заедно с конника на апокалипсиса. Ако е вярно, че татусите изобразяват душевния мир на човека, тогава се питам защо избрахме носителя на злото и разрухата, който води ада? Това ли желае наистина обществото ни?
       Факт е че има хора, които желаят гей бракове и агресивно налагане на джендър идеологията, като господстваща норма, разпадане на семейството, вмешателство при нормалното възпитание на децата, липсата на армия, отказ от национално достойнство и памет. Те са ада, защото това, което желаят води след себе си разруха и разпад. Те са всичко, което ние не сме, защото ние от ВМРО се борим за българщината, съзидателноста, нормалността и защита на България и всичко родно и свято.        В практиката на световната демокрация има едно интересно явление. Всяко управление, колкото и успешно да е то води до едно пренасищане и желание за промяна. Но това ли искахме като общество- този който води ада? И дали знаят мнозина, какво искат? Може ли злото да е толкова примамливо? И отговорът, е че може, защото само дяволските трикове могат така да те заблудят и примамят, че доброволно да избереш гибелта си.         Що се отнася до управлението и властта, тя никога не е била самоцел за нас патриотите от ВМРО. За нас това, че не сме в Народното събрание не е драма, стига тези, които са там да защитават България, семействата, националното ни достойнство и памет и всичко родно. Да но имаме сериозни опасения, че тези които идват буквално се готвят да доведат ада след себе си.        Нека първо ние българите да видим какво сме си избрали.        А той за сега единствено демонстрира, че идва и води ада след себе си. Без милост!         Само нека, тези които ще управляват не забравят, че ако решат да посягат на Родината, патриотизма и нормалността има, кой да им се противопостави. Без милост!
       България- над всичко!

Кузо Божинов

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кузо Божинов- след изборна равносметка

Изборите отминаха и е време за равносметка. А когато усилията не са довели до желания резултат трябва да потърсим причините. И причините е редно всеки да потърси първо в себе си.Наскоро ми беше отправен един упрек към дейността на ВМРО, че патриотизма вече не бил на мода, че от Македония никой […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703