Кузо Божинов- лични обещания

1 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Уважаеми дами и господа, съратници и приятели предизборната кампания е към своя край! През изминалите седмици представих  постигнатите резултати и бъдещите намерения на ВМРО.Представих  ви се и като кандидат за народен представител като споделих информация моята обществена дейност, образование, труд и семейство. Но на финала на кампанията ще поема към вас избирателите и три лични обещания, които ще осъществя, ако ме изберете за ваш народен представител. Това са три конкретни задачи, които произлизат от моята дейност до момента или са от особенно значение за нашия роден край. Като народен представител ще имам възможността да ги изпълня, с което ще допринеса за благото на Родината.

1. Защита на българския език и използването му в обществената дейност. На обществени места всеки надпис на чужд език задължително ще има превод на български. Имената ни върху банковите карти да бъдат изписани на български. Ограничаване на чуждите думи в езика и медиите.

2. Съхранение и развитие на родопската теснолинейка Септември- Велинград- Добринище. Подобни железници в други държави са буквално златни мини. Ще се създадат приятни условия за пътуване. Ще се наблегне на атракционните пътувания. Ще се възстанови товарното движение и пренос на стоки.

3. Подновяване на цариградския път I – 8 Пазарджик- Септември- Белово и поставяне на светофарна уредба на кръстовището ,,Ханчето,,. Ремонт на пътя с изграждане на места за отдих, озеленяване и поддържане на зелената площ. Светофара на кръстовището с пътя Велинград- магистралата ще организира движението и ще намали произшествията. Всичко това ще бъде изпълнено ако ме изберете за ваш народен представител.

Гласувайте с номер 1 за ВМРО и дайте предпочитанието си за Кузо Божинов с преференция 106.

БЪЛГАРИЯ НАД- ВСИЧКО!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Турция гласува за българското Народно събрание

Турция град Чорлу, секция 424. Миналият път рекордьор, над 2400 гласа. За един ден. Световен рекорд! Сега огромна опашка. Излизайте, уважаеми и гласувайте! Иначе Ердоган решава вместо Вас.Нека българите да не позволим външни сили да определят съдбата ни.  БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703