Листата на ВМРО- Българско национално движение в 13 МИР – Пазарджик

3 0
Read Time:5 Minute, 54 Second

Уважаеми граждани на област Пазарджик, представяме Ви кандидатите за народни представители от листата на ВМРО- Българско национално движение в 13 МИР – Пазарджик.

Листата е от 18 достойни личности, като половината от тях са гражданска квота. Изправяме се пред Вас за да поискам гласът Ви с чиста съвест и самочувствие за изпълнените обещания поети от нас през 2017г.

В тази кампания ние няма да Ви представяме неразбираеми програми и платформи. През следващия мандат ще се борим за няколко простички, но важни неща за нас българите:

1.Ще осигурим безплатни учебници за учениците до 12 клас и безплатни детски градини.

2.Ще преизчислим всички пенсии.

3.Ще пречупим гръбнака на битовата престъпност.

4.Ще премахнем бумащината, която пречи на бизнеса.

5.Ще приложим нов подход за интеграция на циганите чрез образование, труд и санкции при неспазване на законите.

6.Бъдеще без гей бракове, джендър идеологии и „норвежки“ модел за отглеждане на децата.

7.Ще защитаваме традиционното българско семейство.

Вярваме във Вас и се надяваме да ни подкрепите.

Пожелаваме Ви много здраве, спокойствие и разум при гласуването!За по-добро бъдеще на страната ни!

Да живее България!

1.      Стефан Иванов Балабанов

– Роден през 1962 година в град Пещера. Висше образование. Магистър по педагогика от ПУ П.Хилендарск гр.Пловдив и магистър по корпоративна сигурност от УНСС гр.София. Работил като началник на РПУ Пещера, началник сектор криминална полиция Пазарджик,втори секретар на посолството на България в Украйна , Заместник кмет на община Пещера. В момента е Заместник министър на МВР. Председател на областния комитет на ВМРО- област Пазарджик.

2.      Арлин Григоров Антонов – Роден 1948 година в град София.Висше образование. Завършва Висшето военно артилерийско училище в Шумен, Военна академия и Международен туризъм в УНСС гр. София.  Работи като командир на 21-ви ракетен дивизион в Пазарджик,Заместник-командир на двадесет и първа мотострелкова дивизия в Пазарджик, Заместник-командир на специално звено в МВР (барети),Директор на РДВР-Пазарджик, Директор на Националната служба по сигурност, Народен представител в 38- то Народно събрание, където е вносител на предложението деня на независимостта 22 септември да бъде обявен за национален празник.  През 1992 година предизвикан от взелите връх престъпни своеволия в квартал “Изток“ ръководи силова акция и възстановява реда. Зажаднялото за ред и справедливост българско общество е възхитено от действията му и той бързо се превръща в герой за цяля България. В момента е общински съветник в община Пазарджик.  Гражданска квота.

3.      Лъчезар Димитров  Кръстев– Роден 1971 година в град Пазарджик. Женен с две деца. Висше юридическо образование от ПУ „Паисий Хилендарски”. Адвокат при адвокатска колегия град Пазарджик. Специалист по гражданско и административно право.Гражданска квота.

4.      Инж. Георги Димитров Коприщенов – Роден 1989 в град Пазарджик.Женен с едно дете.Висше техническо образование. Занимава се с частен бизнес в сферата на интериорния дизайн. Общински съветник в община Пазарджик. Заместник председател на областния комитет на ВМРО в област Пазарджик.

5.      Александър Георгиев Урумов– Роден 1969 в град Брацигово. Женен с две деца. Висше образование. Завършил е Българска филология в СУ “Климент Охридски”. Специализира публична комуникация в Германия и Дания, завършва стратегически курс в центъра “Джордж Маршал”. Писател и драматург, с шест пиеси и шест книги, издаван в САЩ, Германия, Австрия, Швейцария, Йордания. Международен лектор, води лекции по творческо писане в САЩ. Номиниран за “Аскеер” за драматургия. В момента е Директор на дирекция “Връзки с обществеността” на Министерството на отбраната. Гражданска квота.

6.      Кузо Георгиев Божинов – Роден 1975 година в град Пазарджик. Женен с три деца.Живее в град Септември. Висше икономическо образование от ИУ-Варна (бакалавър) и СА Д.А.Ценов- Свищов (магистър).Завършил ШЗО- Плевен и е офицер от резерва. Работил като организатор и счетоводител в БДЖ, Началник отдел и управител на фонд в Община Пловдив,Управител на Егида- Септември, организатор в Костал- Пазарджик и др. Организира ежегодни съревнование за избор на най- патриотичен дом и за детска рисунка на тема “България-моята мила Родина“.  В момента е Областен организатор на ВМРО в област Пазарджик и общински съветник в община Септември.

7.      Татяна Борисова Попатанасова– Родена 1979. Живее в село Памидово, община Лесичево. Омъжена с две деца. Висше педагогическо образование. Работи като старши учител в детска градина.  Председател на местна организация „Васил Левски” на ВМРО- село Памидово, община Лесичево.

8.      Стоян Ангелов Влахов – Роден 1953 година в село Калугерово, община Лесичево. Женен с две деца и три внука. Висше образование от ПУ Паисий Хилендарски със специалност фиолог. Работил като учител, кадрови офицер от МВР и министерството на правосъдието. Офицер от резерва. Член на управителния съвет на спортен клуб Спартак –Пазарджик за подготовка на кикбоксьори и каратисти. Автор на две патриотични книги: ,,Комитата,, и ,,Внучката на дядо Никола,, Гражданска квота.

9.       Татяна Ненкова Пенчева, родена 1985 година в село Бъта, Община Панагюрище. Омъжена с едно дете. В момента учи задочно Аграрна икономика във ВУАР-Пазарджик. Работи в сферата на земеделието, като управител в семейно дружество. Гражданска квота.

10.  Доктор Николай Стефанов Лазаров. Роден 1965 година в град Септември. Живее в Пазарджик. С едно дете. Висше медицинско образование. Специалист по трудова медицина. Член на областната контролна комисия на ВМРО в област Пазарджик.

11.  Георги Иванов Зонгов– Роден през 1971 година н град Пазарджик. Средно-специално образование – химик-технолог. Собственик на модна агенция “Вивиан“ и управител на фондация “Вивиан“. Организатор на множество конкурси за красота и мода. Провежда обучения на модели. Гражданска квота.

12.  Инж. Онник Антраник Мардиросян. Роден 1966 година в град Пазарджик. Висше образование от ТУ- София, специалност “Термична обработка на металите. Занимавал се с частен бизнес в сферата на комуникациите. В момента собственик на агенция за недвижими имоти.Гражданска квота.

13.  Инж. Румен Иванов Хаджийски. Роден 1962 година. Висше икономическо образование от ТУ-Варна и висше техническо образование от ТУ- Русе. В момента е учител. Гражданска квота.

14.  Екатерина Петрова Кормушева – Родена 1975 година. Живее в град Батак. Омъжена с две деца. Средно –специално образование. Занимава се с частен бизнес в сферата на търговията. Общински съветник в община Батак. От ВМРО-Батак.

15.  Димитър Георгиев Марков– Роден 1993 година в град Белово. Женен. Средно-специално образование. Работил като техник-лесовъд в Горско стопанство- Белово. В момента се занимава със строителство. Общински съветник в община Белово. Председател на местна организация “Васил Левски„ на ВМРО-Белово.

16.  Анна Тодорова Шейнова-Родена е 1988 година във Велинград. Средно образование. Собственик на салон за красота. Пее в ансамбъл за народни песни и танци “Чепино“. Има изяви като макси модел и е носител на приза “Гоце Делчев“ в конкурса “Мис македонско девойче“ за 2020година. Заместник председател на женската организация на ВМРО –Велинград.

17.  Христо Стоянов Ташев– Роден 1983 година в град Панагюрище. Женен с две деца. Средно –специално образование. Работи като оператор минни машини в Асарел Медет АД. Гражданска квота.

18.  Георги Красимиров Мусиевски. Роден 1992 година в град Пазарджик. Средно спортно образование. Специализира в сферата на фитнеса и фитнес храненето. В момента работи като фитнес експерт и инструктор. Гражданска квота.

Happy
Happy
67 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
33 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Честит празник дами!

Кандидатите за народни представители от листата на ВМРО с водач Стефан Балабанов Ви честитят празника мили дами!Бъдете здрави и винаги усмихнати и щастливи !

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703