Първа социология: ВМРО категорично влиза в следващия парламент

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

ВМРО категорично влиза в 45-ото Народно събрание

Проучване, направено от СОВА ХАРИС, показва, че ВМРО категорично влиза с лекота в следващия парламент. Изследването е проведено между 26 и 31 януари 2021 г. сред 1000 български граждани по поръчка на вестник „Труд“.

Както стана известно през миналата седмица, ВМРО взе решение за самостоятелно явяване на предстоящите парламентарни избори на 4-и април. То стъпва на успешното представяне на Организацията на изборите за европейски народни представители и тези за местна власт. Те също се проведоха през 2019 г.  И на двата избора ВМРО участва самостоятелно, печелейки два мандата в Европейския парламент, както и засилвайки позициите си в местната власт в страната. Това затвърди впечатлението, че ВМРО се позиционира като най-голямата политическа организация от патриотичния спектър в България.

Проучването на СОВА ХАРИС е първото такова, което отчита самостоятелната електорална тежест на ВМРО. А резултатите сочат, че с 4,4% подкрепа Организацията ще успее да влезе със своя собствена парламентарна група в следващия парламент. Очевидно раздялата с коалиционните партньори няма да се отрази на твърдия електорат на войводите, а точно обратното.

ВМРО категорично влиза – 4,4%

Нека припомним, че ръководство на партията вече даде заявка за разширяване на електоралния потенциал чрез засилване на представителството на граждански организации и експерти в изборните листи.

Сред основните си успехи ВМРО отчита ръста на доходите и пенсиите, спирането на Истанбулската конвенция и борбата с джендър идеологията, модернизирането на Българската армия, справянето с мигрантската криза, както и втвърдяването на тона към Република Северна Македония, което среща подкрепата на мнозинството български граждани.

Източник: „Медиа Факс

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ВМРО: Доходи, сигурност, работеща икономика, грижа за семейството и децата

С тази заявка за продължаване на политиката на дадени и изпълнени обещания войводите се регистрираха за участие в парламентарните избори на 4 април. В 12.15 ч. на 15-и февруари в ЦИК документите за регистрация на ВМРО за изборите бяха внесени от председателя на предизборния щаб и организационен секретар на партията Юлиан […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703