Александър Сиди: Основни тези за ВМРО са Македония и спиране на социалния паразитизъм

0 0
Read Time:3 Minute, 34 Second

Спиране на социалния паразитизъм и Македония – това са главните теми, които са важни за нас и ще работим за тях

Колкото и опонентите ни да искат да кажат нещо различно – в партньорството, което имахме с НФСБ и ГЕРБ – направихме немалко неща и не може да ги отречем, искаме да продължим в същата посока. Основните наши теми са: спиране на социалния паразитизъм и Македония, обясни Сиди.

Регистрацията на партии и коалиции за предстоящите парламентарни избори през април вече започна. Обединение на формации или явяване отделно – кое носи повече рискове?

В предаването „Референдум“ темата коментира народният представител от ВМРО Александър Сиди.

Според Александър Сиди повече рискове носи самостоятелното явяване, защото всеки сам премерва своите сили.

От ВМРО решихме да направим така, че да пробваме да влезем самостоятелно в 45-ото Народно събрание, правихме достатъчно коалиции във времето, нямаме никакви проблеми с нашите партньори от НФСБ, но решихме, че това е правилният път, допълни Сиди.

Разказвате някакви приказки, говорете с факти – така се обърна Сиди към представителят на Демократична България при обвинението, че „Обединени патриоти“ не правели нищо срещу ДПС.

Не разбирам защо водим толкова дълга дискусия за Росенец. Разбирам, че е тема на Демократична България, няма лошо. Може би там ще си открият кампанията. Но предполагам, че има и големи други проблеми. Аз за едно нещо съм благодарен на Демократична България, повдигайки въпроса за Росенец, успяха да убедят ГЕРБ да се обърнат обратно към коалиционния си партньор, а не да търсят задкулисни договорки с ДПС, каквито обвинения имаше срещу тях. От там нататък нека да видим какво ще предложим на българските граждани. Дали ние, дали те са се задействали по въпроса с Росенец – въпросът ще бъде решен. Нека да видим какво предлагаме.

За какво сме се събрали, а не да си говорим някакви празни неща.

Демократична България в миналия мандат управляваха – имаха министър на правосъдието, така че да не се връщаме кой какво е направил, да не се връщаме назад, категоричен бе Сиди.

Всяка една партия има своите политически лица и ще ги представи. Ние имаме според нас добра и силна гражданска квота. Ще я представим другата седмица, предполагам. Както ние, така и други движения сме включили гражданска квота. Дори в ЕП вкарахме гражданска квота – Андрей Слабаков е такъв през квотата на ВМРО. Искаме да продължим това, което направихме до момента, а то не е малко, разбира се. Колкото и опонентите ни да искат да кажат нещо различно – в партньорството, което имахме с НФСБ и ГЕРБ – направихме немалко неща и не може да ги отречем, искаме да продължим в същата посока. Основните наши теми са: спиране на социалния паразитизъм и Македония, обясни депутатът от ВМРО.

В последната 1 година предложихме много неща, които да направим в темата здравеопазване, мерките срещу КОВИД и за бизнеса. Голяма част бяха приети, друга – припознати от страна на ГЕРБ, но не спорим за авторски права, коментира Сиди.

Виждам един приоритет, който е важен – външна политика. Тема за нас от ВМРО, и въобще за патриотично мислещите българи, която е важна – а именно ветото на РС Македония. Тя е важна и за, ако правилно си спомням, 80 и няколко процента от българското население.

За нас е изключително важно, че въпреки пандемията темата за Македония е ключово важна и е в дневния ред на обществото.

От другите приоритети, които хората в проучването са изброили – социална политика: спряхме социалния паразитизъм, премахнахме фигурата на вечния длъжник. Все неща, които са полезни за обществото, категоричен бе Александър Сиди.

Гледайки избирателния корпус в чужбина – най-големият брой избиратели, които идват, са от Турция. Това, което ние направихме, е да ограничим възможността хора, които трудно говорят български език, да гласуват. На предните избори попречихме ДОСТ да бъдат представени в НС. Това е идеята. Ако намерите решение на този въпрос, ние сме готови на диалог, заяви Сиди.

Партньорства с всички онези партии и смислени хора, които:

не подкрепят новата либерална идеология;

които вярват, че семейството е от мъж и жена;

които смятат и вярват, че бъдещето на Западните Балкани не минава през кражба на история, а минава през това да защитим собствения си национален интерес.

Всички тези партии, които отговарят на тези условия, са добре дошли да водим разговор. Разбира се без ДПС и очевидно без две от партиите, които днес са на тази маса, защото защитават активно либералната пропаганда. Така завърши участието си депутатът Александър Сиди.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Една от най-големите родителски организации – РОД, дава подкрепата си за ВМРО на предстоящите избори

Като основни за нас остават политиките по защита на правата на семейството, децата, като негов център, и запазване на традиционните за обществото ни ценности, религия, култура и морал. С такова послание подписаха Споразумението за подкрепа на предстоящите парламентарни избори за ВМРО „РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ“, като излъчени от тях представители ще бъдат включени […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703