Пловдивските войводи натискат ВМРО да се яви самостоятелно

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

На последните избори постигнахме силен резултат, ето защо в Пловдив искат ВМРО да се яви самостоятелно

По-голямата част от структурите по различните градове в страната искат ВМРО да се яви самостоятелно на изборите и такава е нагласата към момента. Това каза пред „Марица“ депутатът от ВМРО Александър Сиди.

На европейските и на местните избори постигнахме силен резултат.  Социологическите проучвания дават добър резултат за ВМРО при добра кампания, посочи той. Сиди коментира, че се водят преговори с коалиционните партньори НФСБ дали ще влязат в битка заедно, или всеки ще разчита на собствените си сили.

Честният разговор е първо с нашите коалиционни партньори. Най-малкото несериозно е твърдението и спекулациите, че се водят преговори с ГЕРБ за общо явяване на парламентарните избори. Вероятно е имало лидерска среща и разговор между Борисов и Каракачанов, за да се коментира темата в медиите, но това не стои на дневен ред. Няма официален разговор, нито официална среща между парламентарни групи, каза Александър Сиди.

Той посочи, че  Валери Симеонов често привлича върху себе си вниманието на много агресивни и недоволни хора. Припомни, че лидерът на НФСБ е бил единственият, който подкрепя ресторантьорите, а те са го атакували.

Подобни неща ни притесняват, разбира се. Ако излезе да направи кампанията, някой може да изтълкува нещата по грешен начин. Така  ще пострада коалицията. Още една причина да търсим самостоятелно явяване на изборите, посочи депутатът от ВМРО.

Името на Сиди се спряга за водач на листата на ВМРО в Пловдив.

Припомняме, че Сиди през изминалата седмица в свое друго интервю заяви, че от ВМРО ще мислят дали не е дошъл моментът партията сама да пробие бариерата и да влезе в следващия парламент.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

149 години от рождението на Гоце Делчев

Георги Николов Делчев, известен като Гоце Делчев, е роден на 4 февруари (с.с.)1872 г. в българския град Кукуш в Егейска Македония.  Завършва прогимназия в родния си град, след което продължава образованието си в Солунската българска мъжка гимназия „Св.  Св. Кирил и Методий“. През 1891 г. постъпва във Военното училище в София, […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703