Доц. д-р Милен Михов: ВМРО ще се яви на изборите с изпълнени обещания

2 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Изпълнени обещания, защита на българските национални интереси и спокойствие да гледаме избирателите си в очите – така ще отидем на избори

ВМРО ще отиде на изборите с изпълнени обещания, със защита на българските национални интереси и с едно спокойствие да гледа избирателите право в очите. Надявам се, че това е силата на всеки, който търси подкрепата на българския избирател. Много от вариантите, които спрягат името на ВМРО, са плод на желанието да се предизвика сензация, каза зам.-председателят на ВМРО доц. Милен Михов в предаването „Денят ON AIR“.

Той добави, че ВМРО има решаваща роля в защитата на българските национални интереси по Македонския въпрос.

По негово мнение вариантът ВМРО в листата на ГЕРБ или в коалиция с ГЕРБ е много, много малко вероятен. 

Ще отидем на изборите по най-добрия начин, който гарантира една последователно следвана от ВМРО цел. Тази цел има своето вербално изражение, че ВМРО трябва да се превърне в един незаобиколим фактор в българската политика. В изпълнителната власт ВМРО изпълняваше не партийна задача, а задача, свързана с националната отбрана и възраждане на силите на българската армия, каза доц. Михов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че във ВМРО има силен колективен елемент при взимането на решения.

В добри отношения сме с НФСБ, в последната година направихме много важни стъпки заедно. Кампанията ще се случи виртуално, дигитално и персонално. Онези политически сили, които имат пряк контакт с хората, ще разчитат на по-силно влияние и по-добър резултат. ВМРО е точна такава, категоричен бе зам.-председателят на ВМРО.

Министърът на здравеопазването и НОЩ ще предложат на правителството от 1 февруари извънредната епидемична обстановка да бъде удължена с три месеца. В същото време от ресторантьорския бранш обявиха, че готвят национален протест.

Мерките в момента и така, както се прилагат, са в такава степен, че голяма част от икономиката не е засегната.

Решението е: адекватни, реални и навременни мерки за подпомагане на тези хора, а не печалбите на бизнеса.

Очевидно е, че мерките в последните месец и половина дават резултат, смята доц. Милен Михов.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

“Народ, който не храни своята армия, скоро ще му се наложи да храни чужда“ – Наполеон Бонапарт

“Народ, който не храни своята армия, скоро ще му се наложи да храни чужда“ – Наполеон Бонапарт или защо ВМРО предлага връщане на казармата. На света има много абсурдни тези, които не приемам, но една от най- безпочвенните, абсурдни и безразсъдни тези е тазата, че нямаме нужда от наборна армия. Ето и […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703