Кр. Богданов: Бюджетът за 2021 е на изпълнените обещания на ВМРО и на „Обединени патриоти“

1 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Това е бюджетът на изпълнените обещания на ВМРО и на „Обединени патриоти“

Успяхме с новия бюджет да реализираме усилията, които сме вложили през последните четири години. Мога с гордост да кажа, че това е бюджетът на изпълнените обещания на ВМРО и на „Обединени патриоти“.

Изпратихме една от най-трудните години за последните десетилетия.

Такова е мнението изказано за БНР на народния представител от ВМРО от Враца, част от парламентарната група на „Обединени патриоти“ Красимир Богданов.

Много тежка и трудна година, белязана от пандемията от COVID-19, извънредното положение, ограничителните мерки.

Въобще цялостната ситуация е безпрецедентна в съвременната ни история.

В чисто политически план ситуацията също беше напрегната, свързана с много компромати, записи, арести. Това също няма как да не се отрази върху политическата обстановка в страната, коментира Богданов.

Протестите срещу ГЕРБ поставиха и нас от ВМРО в трудна ситуация. Най-лесното решение беше да „хвърлим кърпата“, но ние сме в това управление, естествено с много компромиси, за да изпълним обещанията си към хората:

  • повишаване на доходите,
  • справяне с демографската катастрофа,
  • борба с битовата престъпност и
  • защита на националната сигурност на страната.

Неслучайно точно в тези насоки бяха нашите предложения, посочи депутатът и обясни:

Много пъти предложенията ни бяха саботирани. Много пъти неподкрепяни от опозицията, но и от нашите партньори. А ГЕРБ често намираха нерегламентирана подкрепа от други политически формации, а не от нас като коалиционни партньори.

Ние обаче успяхме с новия бюджет да реализираме усилията, които сме вложили през последните четири години и мога с гордост да кажа, че това е бюджетът на изпълнените обещания на „Обединени патриоти“ и на ВМРО.

Това са безспорни резултати, които няма как да бъдат отречени.

Едва ли са много политическите формации и правителствата, които са изпълнили това, което са казвали по време на предизборната си кампания.

За какво обаче не стигна 2020 година?

2020 година, макар и тежка за страната, за нас, като резултати, като изпълнение, беше успешна, но имахме желание много по-бързо и в много по-голяма пълнота да се случат всички наши предложения и да реализираме идеите си. Има теми, особено като борбата с битовата престъпност, за които смятаме, че резултатите не са на необходимото ниво.

Малките населени места са болезнена тема за нас.

Определено заслугата на ВМРО във външнополитически план по темата „Македония“ е изключително важна. Успяхме да защитим достойнството и честта на България от посегателства към нашата история и идентичност.

Най-важното е да се справим най-после с тази ужасна обстановка, в която се намираме, пожела Красимир Богданов.

Към жителите на северозапада народният представител от ВМРО се обърна с думите:

Искам да пожелая на нашите земляци от Северозападна България да бъдат заедно със своите семейства по домовете си, в тези светли дни да не се намират в лечебни заведения, а да са сред уюта на своя роден дом.

Да бъдат уверени, да имат волята и куража, че заедно можем да се справим с тази тежка пандемична обстановка

Рано или късно ще се върнем към нашия нормален начин на живот. Нека тази година да бъде по-честита, по-здрава, по-богата и по-спокойна за всички българи!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Македония при първите Асеневци (1186-1241 г.)

Македония при първите Асеневци Във времето на българския цар Калоян солунският византийски писател Йоан Ставракий отбелязва, че името на „… оня прочут Самуил и до днес е в устата на българите…“ Охридската архиепископия не губи своята самостоятелност, но признава старшинството на „Великата църква“ в Търново източник: в. „Труд“, автор: проф. Пламен Павлов […]

Отдел поддръжка:

Тел: +359878957703